Zephyros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Herşey bu kadar zor olmak zorunda mıdır? Dersler hayat ilişkiler arkadaslıklar.Hersey ve herkezin bir amacı yada yasamak için umudu olması mı gerekir. Öylesine sadece yasamak için yasamak isteyen var mıdır? Herseye umarsızca yaklasan. Yasamak zorundalığı toplum psikolojisi (koyun muhabbeti midir) yoksa dinin getirdiği zorundalık mı?Hayata son vermeyi istemek toplumda depresivlik karamsarlık olurken dinde gunah olması sonsuza kadar cehennemde yanma kavramı.Nedenlerini sorgulamadan sadece yargılama. Bir anka kusunun yerinde olmak ister çoğu insan yanıp tekrardan küllerinden doğmayı.Ama ona hiç neden bu kadar kederli olduğu sorulmus mudur? Sonsuzluğun ne kadar acı verdiğini anlayabilmişler midir? Arkadaslıkları kurarken paranoyak olan var mıdır? Acaba neden benle konusmak istiyor diye.Veya bir kız arkadas edinirken sadece kolunda gezdirmek için mi yoksa gerçekten birseyler duydugu için mi dialog kurar.Dar alanda yapılan paslaşmalar. Aynı şekilde bir kız sadece hoşlandığı için mi bir erkekle yada kızla ilişki kurar.Yoksa sadece bu ütopyacılık olup herşey çıkarda bittiği için mi? Bir meydana çıkıp gırtlağın parçalana kadar haykırıp isyan etmek çok mu aykırılık olur.Ya da herkezin ölmesini dilemek...[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden Hayatımı arıyorum kaderimin içinden Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden Şimdi çıkaracağım geleceğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Guzel dizi birlesimleri... +1 Lakin cok karamsar...[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar