terminator Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 nedir rate kac olmalıdır _??[signature][hline]Cs FoReVeR terminator. Ya Olduğun Gibi Gorun Ya Da GoründuĞun Gibi Ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 oynadigin oyunun surumune gore degil , rateler baglantina gore degişir.[signature][hline]| Game Server Hosting Solutions | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 256 için kullandığım rate 20000 cl_updaterate 17 cl_cmdrate 27 ama en iyisi kendin bulman..[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ben de 512k adsl ile aşağıdakileri kullanıyorum CS Source'da. rate 15000 cl_cmdrate 60 cl_updaterate 40[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 256k cable icin rate 16000 cl_updrate 50 cl_cmdrate 50[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
terminator Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 512k adsl 1.6 rate ayarlarını yazarmısınız rate nedır ne işe yarıyor **??[signature][hline]Cs FoReVeR terminator. Ya Olduğun Gibi Gorun Ya Da GoründuĞun Gibi Ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Burada güzel anlatmış arkadaş. Max veri alma ve gönderme miktarlarının ayarları kısaca.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar