Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Windows'a format attım tekrar kurdum ve sp 2 kuramıyorum. Diğer bütün güncelleştirmeleri windows'un sitesinden yaptım. Sadece service pack 2 yi kuramadı. [spo1=İlgili görüntü][/spo] daha sonra bu adresten http://www.kablonet.com/download/WindowsXP-KB835935-SP2-TRK.exe elle çektim sp 2 yi ve kurarken bu hatayı verdi. [spo2=İlgili görüntü][/spo] Sp2 yi nasıl kurarım ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Hallettim.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 nasıl aynı sorun bende de var o yüzden hiç kurmadım sp2'yi hatta sp1 bile yok :)[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 ö.m ile gerekli bilgileri yolladım.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar