oktayca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 bunları enchentler kullanıyo galiba koysam satılırmı sizce?[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 çatır çatır =P Satılıyor, ama fiyata dikkat et. Çünkü aynı item lvl 25+ adama sana göründüğü kadar değerli görünmüyor nedense. En güzeli buyout için saga sola bir göz atmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 auctineerdeki vendor satış fiyatını dikkate alıyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama genelde satılıyor.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 aslinda ah yi bolca ziyaret edip server genel fiyatlarini bilirsen satarken daha iyi olur veya o esnada malin ortalama fiyati uzerinden de satis yapabilirsin gerci bunun bazi riskleri var o da ah add on u ile ilgili topicte anlatiliyor[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Özellikle Fire resistance ve Nature Resistance veren yüzükleri AHde 50 g üstü fiyata satabilirsin yani bulursan iyi bir fiyata koy boşa gitmesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar