Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Polisler işi baya ilerletti !!!???

Janitschar

Öne çıkan mesajlar

said:
ZaCk, 23 Kasım 2005 17:14 tarihinde demiş ki:
Adana da polis kahveleri gezer her hafta alır haftalığını ama adamlar bu parayı ceplerine koymaz.Benzin alırlar bilmemne alırlar zaten olay çok oluyo benzin de olmazsa naapacaklar.Benzin için alınan parayı komserleri de bilir ses çıkarmaz.Ha rüşvet alan yokmu var ama bunu gizli yapar uluorta istemez ve aldığı parayı da cebine koyar kötü bişeydir tasvip etmiyoruz :)

Sonuçta iki olaydada alınan para aynı para. Emeksiz kazanç.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d .
Sosyal ağlarda paylaş

Bide bununla ilgili bir fıkra geldi aklıma

Adamın biri arabasıyla ilerlerken
Bir trafik polisi arabayı durdurur ve şoföre sorar:

-"Ehliyet, ruhsat!"

-"Peki" der adam, gösterir.

-"Bagajı aç!" der.

-"Çekme halatı?"

-"Var."

-"Acil yardım çantası?"

-"Var."

-"Kriko?"

-"Var."

-"Yedek lastik?"

-"Var."

-"Peki sağ sinyali yak."

-"Tamam."

-"Sis lambaları.."

-"Tamam."

-"Bin arabaya" der polis.

-"Radyon çalışıyor mu?"

-"Evet."

-"Teybin?"

-"Evet."

-"Mezdeke Cd'si var mı?"

-"Evvvet!"

-"Çal!" der polis..

-"Peki" der adam..

-"Şimdiiiiiii, ben oynuyorumm seeeen yapıştırıyorsuuuun paralarııııııııııı!!!!"

[Bu mesaj _MysteriouS_ tarafından 23 Kasım 2005 20:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Fıkranın devamı şöle bişidi...

Polis kıvırmaya başlar ve şöyle der...
Eh salak değilsin artık bir 10 milyon yapıştırırsın...Neyse düzeltmiş zati arkadaş....

Bu olayda komiğime giden nokta hakikaten benzin paraları olmamaları.Ve buna rağmen gezebilmeleri.Sonunda nasıl gezdiklerini tam kaptım...
[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge

[Bu mesaj Bungala tarafından 23 Kasım 2005 20:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

rüşvetdir bu. sigara alcam diye gelir, benzin için gelir, çay içmeye gelir.

vermezsen en ufak şeylerde sorun çıkartırlar. verirsende sana karışmazlar.

bizim cafeye gelen 5 tane polis ekibi vardı. verdik istediklerinde. şimdi 24:00 u geçirsekte görmemezlikten gelıyorlar abartmadığımız sürece. cafede olay olursa daha çok ilgileniyorlar.

1 ekiplede aramız çok iyi evimize misafirliğe falan geliyorlar :)[signature][hline]Voic3
RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Bilmiyorum Aranızda Babası Amcası Polis Olan Var Mı? Ozur Dileyerek Soyluyorum Tabii Namuslu Olanları Yok Mu Var Tabiki Dayım İdealtepede İnternet Cafesi Var 1 Hafta Durdum Orda Cıldırcam Hersey Yasal Olmasına Ragmen Her Geldiklerinde bir Karton Marlboro Sigara Yoksa Dukkana Kapatırlarmış.Ne Yuzden Kapatıcaklar Kapatamazlar Hersey Yasal Cunku Boyle Yuzsuzluk Olur Mu. Suratın Mıratın Sarılı Olcak SuratIN gOZUKMUCEKTutcaksın Geceleyin Kesceksin Onlerini Verceksin Sopa yı Bunlara Bak Daha Bişi Diyorlar Mı[signature][hline]GaSoLiNa
Sosyal ağlarda paylaş

Ahaha yok Fistan gitmiyecek cafe (: Hatta üstüne bilgisayar da alabilecem. Dava sonuçlandıktan sonra tazminat davası var sıra da. O dava da bi 3 yıl sürer lol
Davanın son aşamaları, tabii umarım öyle olur avukat hanım öyle dedi. Bakıcaz artık.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez...
Msn Spaces
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir ara herifin tekinden şikayetçi olmuştum, gittim karakola başvurdum. Komser amca dedi ki binin bizim arabalardan biriyle gidin. Bindik iki tane memur kardeşle, herifler yol boyu "vay benzin biterse ne olacak, vay ya yolda kalırsak" geyiği yaptılar, en son ben dellenip "benzin bitecek gibiyse dönelim karakola dert değil, benim arabayla devam ederiz ben de anlatırım durumu orada" dedim, kesildi muhabbet.

Adam göreve çıktığında görevini bahane edip benden rüşvet istiyor düşünsene, yani hani işletme denetimi ayağına rüşveti biliyordum da bu raddeye geldiğinden haberdar değildim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...