tom Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Eclipse serverı sürekli full olduğu ve girilemediği için AHAZI serverında basladık 2 kişi,Eclipse'de de karekter yapacagız. Başka serverlarda oynayanlar 2. karekter yapacaklarsa burayı tercih ederlerse beraber takılırız karekter Krisalis, tell atabilirsiniz birde batu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Selam, SWG ye yeni baslayan 3 arkadas daha geliyor ahaziye, su an toplam 5 olacaz. ( bu server dan sonra biz 2. karakterleri eclips te acmayi dusunuyoruz ama su full cekme olayi rahatsiz edici.) batu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 hangi saatlerde full? ben hiç rastlamadım :)[hline].......... Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 pazar bizim saatle 23 - 01 arasi full olabiliyor ben bir tek o zamanlarda karsilastim o kadar.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith ' Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Bizde eclipse gelelim diyorduk başta ancak 1- 2 hafta boyunca test eder gibi oynadım oyunu akşamları full çok gördüm serverı ve ping olarak da çok iyi değildi(dolu olmadığı zaman iyi) o yüzden ahazi de başladık ama eclipse de de karekter yaratıcaz. Ikinci karekter yapacak olanları veya yeni başlayacakları bekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Eclipse'de yapacak bişiy bulamadiğimda yada Lag'den bayıldığımda /wolith ile giriyorum. Online gordugunuz zaman /tell wolith yollamaktan çekinmeyin :).[hline].......................Muhendis A'ab....................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar