Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahazi Serveri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eclipse serverı sürekli full olduğu ve girilemediği için AHAZI serverında basladık 2 kişi,Eclipse'de de karekter yapacagız. Başka serverlarda oynayanlar 2. karekter yapacaklarsa burayı tercih ederlerse beraber takılırız

karekter Krisalis, tell atabilirsiniz
birde batu var.
Mesaj tarihi:
Selam,
SWG ye yeni baslayan 3 arkadas daha geliyor ahaziye, su an toplam 5 olacaz. ( bu server dan sonra biz 2. karakterleri eclips te acmayi dusunuyoruz ama su full cekme olayi rahatsiz edici.)

batu
Mesaj tarihi:
pazar bizim saatle 23 - 01 arasi full olabiliyor ben bir tek o zamanlarda karsilastim o kadar.[hline]Eclipse - Enaxa Wise ' Master Architect & Novice Weaponsmith '
Dukkan : Naboo-Theed ( -5501 3377 )
Mesaj tarihi:
Bizde eclipse gelelim diyorduk başta ancak 1- 2 hafta boyunca test eder gibi oynadım oyunu akşamları full çok gördüm serverı ve ping olarak da çok iyi değildi(dolu olmadığı zaman iyi) o yüzden ahazi de başladık ama eclipse de de karekter yaratıcaz. Ikinci karekter yapacak olanları veya yeni başlayacakları bekleriz.
Mesaj tarihi:
Eclipse'de yapacak bişiy bulamadiğimda yada Lag'den bayıldığımda /wolith ile giriyorum.

Online gordugunuz zaman /tell wolith yollamaktan çekinmeyin :).[hline].......................Muhendis A'ab.......................
  • Yeni Oluştur...