Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaslar demın kv dede ızlerken acaip etkiledi türkü bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına diyo türkünün adı Bir kara kaşın bir kara gözün müş arıyorm 2 saat oldu hiç bi yerde bulamadım arkadaslar bı yardımcı olurmusunuz elınde olan fln bi zahmet ulastırabılırse walla cok mınnettar kalırım saolun[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yavuz bingöl de söylüyo ama aradım senin için bunu buldum zara! aynı şarkı yani! [signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» [Bu mesaj VipeR tarafından 25 Kasım 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj VipeR tarafından 25 Kasım 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 *****[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 oh allah razı olsun cok saol ya ne bılıyım acaip etkiled türkü :D[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. [Bu mesaj Fransuxa tarafından 25 Kasım 2005 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya bende uzun zaman sonra ilk defa izledim tv yi açtığımda bu türküyle ameliyathaneye giriyodu sahne güzel di tabi iz bıraktı! :D[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 zara yine güzel sölüyo ama yavuz bingöl den dinlemek başka bişidir warmı elinde olan :D[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Yavuz Bingöl şifre: eskiforum Cengiz Özkan Dallamanın " eytere ulan, hastanede benim elifte " der gibi yürüdüğü sahnedeki şarkı[signature][hline]ABH [Bu mesaj Greeny tarafından 25 Kasım 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar