RichardRiddick Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bu anime hakkında konu açılmış daha önceden ama bir yılı geçtiği için mesaj atılamıyordu o yüzden yeni konu açmak istedim dizideki en hoşuma giden sahne çölde conan ve kız arkadaşı giderlerken tank mezarlığına rastladıkları sahnedir.Hatta tankların içinde askerlerin iskeletleri bile duruyordu. Hatta bir resim buldum.[Bu mesaj RichardRiddick tarafından 22 Kasım 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj RichardRiddick tarafından 22 Kasım 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj RichardRiddick tarafından 22 Kasım 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
barbunya Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 evet pek güzeldir future boy hata bir ara trt de bile yayınlanmıştır.
RichardRiddick Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 peki bu seriyi bulabileceğimiz bir yer yokmu İstanbul'da yani CD veya divx olarak satan bir yerler yokmu?
tsukikage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Daha önce de lafı geçmişti mesela Tılsımdan alabilirsin (kadıköy/bahariye) veya forumda elinde bu animeleri olanlara sorabilirsin daha ucuza mal olur. Veya illa isterim dersen ben de sana ücretsiz olarak verebilirim. Eğer istiyorsan özel mesaj atarsın.
RichardRiddick Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.Kadıköy'e bakarım bir ara
tanoren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaşlar, bir öğretemedik hala: anidb.net ve animesuki.com sitelerine bakmadan anime nereden bulunur diye sormayın. aha torrentleri burada duruyo: http://www.animesuki.com/torrents.php not: son 6 bölümün torrentlerinde bi sorun var gibi, ben çekemedim ama ilk bölümleri buradan bulabilirsiniz.[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem
Öne çıkan mesajlar