RichardRiddick Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Bu anime hakkında konu açılmış daha önceden ama bir yılı geçtiği için mesaj atılamıyordu o yüzden yeni konu açmak istedim dizideki en hoşuma giden sahne çölde conan ve kız arkadaşı giderlerken tank mezarlığına rastladıkları sahnedir.Hatta tankların içinde askerlerin iskeletleri bile duruyordu. Hatta bir resim buldum.[Bu mesaj RichardRiddick tarafından 22 Kasım 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj RichardRiddick tarafından 22 Kasım 2005 00:56 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj RichardRiddick tarafından 22 Kasım 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbunya Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 evet pek güzeldir future boy hata bir ara trt de bile yayınlanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 peki bu seriyi bulabileceğimiz bir yer yokmu İstanbul'da yani CD veya divx olarak satan bir yerler yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tsukikage Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Daha önce de lafı geçmişti mesela Tılsımdan alabilirsin (kadıköy/bahariye) veya forumda elinde bu animeleri olanlara sorabilirsin daha ucuza mal olur. Veya illa isterim dersen ben de sana ücretsiz olarak verebilirim. Eğer istiyorsan özel mesaj atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RichardRiddick Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.Kadıköy'e bakarım bir ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaşlar, bir öğretemedik hala: anidb.net ve animesuki.com sitelerine bakmadan anime nereden bulunur diye sormayın. aha torrentleri burada duruyo: http://www.animesuki.com/torrents.php not: son 6 bölümün torrentlerinde bi sorun var gibi, ben çekemedim ama ilk bölümleri buradan bulabilirsiniz.[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar