Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bunu istanbulda kadıköy beşiktaş vapurunda çektim.. insanlar karanlık güne karşı hayattan yorulmuş, dertli ama yine de vazgeçmemişler belki de piyango hiç onlara vurmayacak ama onlar devam etmek zorundalar.. her şeye rağmen. Kim bilir nerden gelmişler nereye gidiyorlar kimleri görecekler ne yapacaklar geceyi nerede geçirecekler, yine de bulutlu günde ufku arıyorlar. Yüzlerine bakın.. hepsinin ayrı bir hikayesi olduğunu bilmek bile ne garip..[signature][hline]Trust me when I say that I am a proud member of the thievery corporation[Bu mesaj Giovanni tarafından 22 Kasım 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 çok hoş bi "o an" olmuş.[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Ben hergün 2 kez motorları kullanmak zorunda oldugum için bunun gibi birçok kareye rastlıyorum. Ama dijital fotograf makinem yok, cep telefonumun da entegre kamerası yok :S [spo1=Daha belirgin, editledim.][/spo][signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr || drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Fotoğraf çok iyi değil ama yorumun hoş.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 evet yorum guzel.. o yonden baktıgında foto da guzel oluyor..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yorum güzel olmuş hakketen[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Evet hayat zor parayı vuran vurmuş.Vuramayanlar bugun geçti allahım sana şükür! Bende bir gurbetci ve öğrenci olduğum için aynı duyguları bende yaşıyorum.Ama o vapurdan giderken aillemi görüyorum ilerde neyapacağım aklıma geliyor hemen bir sigara yakıyorum dalıyorum ufuklara.. Yakında sigarada yasaklanacakmış bir keyfimiz vardı içine ettiler anasını satam.. Ağlamak istiyorummmmmm[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yorum gerçekten çok iyi resimde yorumdan sonra ayrı guzel gorunuyo tebrikler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar