mustyaslan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 45 lvldim sanırım.dodo yakınlarında ash kesiyoduk.partyle tabi.sonra slotu bizden almak isteyen bir ezik(türk) yanımıza lamia cekti.bende bismillah dedim daldım :) öldürdüm tabii..kutuyu bi açtım kukry aman aman bi sevindirik olmuşum görmeliiniz.tabi hemen party disband :) (bende türküm) gelen kukry +4 yapıp bi güsel kullandım taki şeytanauyana kadar.+5 sevdası herşeyimi aldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Benim anlatacağım çok şey var ama sadece ikisini yazayım; 1) K.O zamanı daha golemlerde warriora eşlik ediyorum healer olarak birden arkadan gelen iki golem bana vurdu ve ben tam öldüm derken sıfır canla kaldım. Bug'dan dolayı 0 canla kaldım ve ölümsüz oldum. Ben heal verebiliyorum adama ama kendime veremiyorum. Uzun süre devam etti sonra birden öldüm. 2) Bu da gene eski zamanlardan; o zamanlarda chitinler baya ucuzdu diez'de rogue chitin pauldron düşmüştü abyys gem'den. 4,5 M civarına satılıyordu. Bende 4,5m koyacağıma 450k'ya koymuştum. Anında satıldı :D[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GaSSoLinA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bi keresinde :D kolpamayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 priest yan charıma clan kurmuştum, kmse levelimi anlamasın die, skill bug yapıp 300 AC veriyoruz ya. daha sonra skill bug yalan oldu bende girmemeye başladım o chara, eğer ana charım Cz de asılı kalırsa giriyordum. Bi gün yanıma 30 level bi asas geldi clan pls dedi, öyle diyene " noob clan only me" diyince gidiyolar genelde, bu gitmedi illede clan dedi, oke dedim verdim, assist pls dedi onada ok dedim verdim assist. sonra asıl charımla oynamaya devam ettim. Aradan üç gün gecti. iki kişilik clanıma bi giriyim dedim bide ne göreyim. clan full dolu ve clanda herkes +60 :) bu assist verdiğim eleman bresilyalı, beramustan gecen arkadaşları ve bu serverde olan arkadaşlarını clana toplamış Lider 48 level members ler +60, ben girer girmez " şu üç kişiyi at adam alacam 64 level dedi :) şimdi bana level kasıyolar item yardım ediyolar felan :D yakında pelerin alacaz. şimdi ben bu işe ne deyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLCrusheR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 buarada neden benim clana girdiklerinide sonra öörendim, clan kurulamıyormuş galiba, benim clanın ismide portekizce oldugu için illede al demişler :D +60 clanım war lann, kraılınızı tanımam :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 cypherda 3k dan 75 tane abyss almıştım[signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cypher LvL : 61 Clan : StolenLifes (Abbys Bizim :D ) Job : Paladin Np : 48xxx http://img425.imageshack.us/img425/968/andjusticeforall6zk.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermac_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 noobken CZe level kasmaya gitmiştik cz de kimsenin olmaması dikkatimizi çekti geizp dolaşırken arkadaş bişi bowl a götürdü bi de baktık Barkk dalmaya başladık neyse neticede yatırdık Shard düştü bana geldi yukardan notice geçti 5 dakka sonra savaş war :) o zaman anladık işte CZ de neden kimsecikler yok:) barkkın ardından da shaula çıktı ona da daldık tam yatarken cz bişi dışarıya attı[signature][hline]Kalbim Rapim Nefretim Cezam Şah ve Mat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 harpyde kasarken eternal knights lardan p*c bi mage geldi spotumu kapatmaya calisti baya bi debelenmistim en son baktim olmuyo harpyleri lure edip kacirmaya basladim trolle dts ye golemlerin icine aklima neresi geliosa baya bi ugrastirdim elemanlari daha sonra en son lure mi dtsye giderken pat pm geldi (GM'den adini hatirlamiyorum) bana sordu sen ne yaptigini saniyosun diye benim verdigim cevap gayet sogukkanli görmüyo musun lure ediyorum :D gm neden yapiosun dedi bende spotumu kaptilar bi sekilde intikam almam lazimdi dedim gm mmm falan filan yapti sonra seni banliyorum dedi :D:D:D 1 günlük 1 ban yemistim :D:D:D[signature][hline]Gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 BoBeRTin kim oldunu bilmiyorum beni dts de partyden atılar bi baqtım etoo gibi ash ları teqde alan adam gitti yanına party istedim aldı bi eli +8 shard dieri lıghtdamgeli shard ikiside parlıyo sonra deru ya gittik lr istedi yoq tu bende sonra da one_knight_stand dan 1 adamla bide one_knıght_stand ın alt clanından muhtemelen 50 lwl de herneyse ust clandakı warrorla bobert nerdeyse yarısı deruda sonra apota gittik benim arkadas healci wardı partye alamamıstı sonra onu alabilmeq için partyi ben kurdum we LR olmadıgı halde apost party si kurmuştum :D:):D:):D:):D :-P[signature][hline]FB:0 - SHEWCHENKO:4 :D:):D:):D:):D 64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kargamel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Silan bone çıkarmak için shilanların orda Kecoonun bossu var dı ve lvl 47 lik okçum ile kestim .Ama içine baktığım zaman kutunun içinde ok ve bi kemer olduğunu gördüm.Ve o kemer KEKURİ BELTTİ. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bi keresinde de lwl 50 görewi yapacam 2. key arıyorum adamın biri clan attı bi baqtım lwl 38 lwl 39 lwl 35 we bebn sunu yadım - waaaaaaaaaaoooooow super clanmıs dedim(kücümseyerek) we cıktım clandan. aradan 4 saat gecti o clan pelerin almıs anam clanı hemen actım reflesh dememiştim tabi ne goreyim clanın gredi 3 allaah bana bi koydu bi koydu[signature][hline]FB:0 - SHEWCHENKO:4 :D:):D:):D:):D 64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_PoWeR_TURK_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 wallaha en güzel anım cyper yenı acılmıstı o zamanalr civcivdim daha 16 lvl.gm bi dt attı kallugaya. bana cok pis bakıyodu.onu gözüme kestirdim ve saldırdım.bana bi koydu zannedersem asgaya kadar ucmusum :)[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_ LVL : 62 NP : xxxx Server :Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 e bende atlım balıklama :lol: benim en güsel anım şans ımdı ben pc i macro da açık bırakıp okul a gitmiştim 5-6 saat bırakmayı düşünüordum ( hemde dts de) nese saat 1;25 de ewden ayrıldım saat 6 a 10 gece ewe geldim birrde baktım fiş sökülmüş meğer annem sökmüş ii ki sökmüş çünki party daılmış adam tek ks yapıomuş tam 31 can kalmış ki annem fiş i çekmiş ölseydim 64 e düşüodum :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: VW__, 24 Kasım 2005 11:11 tarihinde demiş ki: YA neden anlamıyorsunuz? SAvaş alanında yatarsanız üzerinizdeki paranın yarısını kaybedersiniz... İstila da sadece üzerinizden 10k (10000 coins) gider... Kapiş ;) İstila da 10 k gitmez... Hiç para gitmez... O gelen 10 k parası sistemden gelir. Senden ne 1 lira düşer ne de azalır...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 67 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: 70 olcam gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMiKaZe_26 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bi keresinde dolaşıom ( eslandta) Adam lar harpy yapıyolar Biraz izledim Bİri gitti yandan 5 tane çekti öbürüde yandan 5 çekti 10 tane ye daldılar izliyom canları ____________ bukar diyelim bukadar kaldı ___ Ahande içinden biri escape çekti ( mal mage in teki ) We sonuç bi infernoyla bide normal alanla hepsini aldım NUhahaha bi anda %4-5 atladıydım süper biişidi yaw :D:):D:)[signature][hline]Name: KAAN433 LVL :48 :( NP : 0 :D CLAN : Knight_of_DeaCth Not : Aresde kasacak biri aranıyor pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 GFB_VOLKAN dan iron +6 bow u 25m a almıstım tabi sızın sattılarınız kadr az olmasada o gunden sora zengın olmaya baslamıstım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bende iz bırakan en derin anım haklarımın tek tek elimden alınması reeel paramın yöneticlerler tarafından cesitli bahanelerle gaspedilmesidir[signature][hline]Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 8x k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar