Mavi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 firefox ta yazı tiplerini değiştirdim daha bir sürü değişiklik yaptım default ayarına nasıl döndürebilirim ? Araçlar - Seçenekler kısmında göremedim ? Ve hangi sürümü kurmamı önerirsiniz şu an kullandığım sürüm Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr-TR; rv:1.7.12) Gecko/20050919 Firefox/1.0.7 Format attım bilgisayara bütün ayarlar herşey bozuldu.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 default ayarlara nasıl dönersin ilmemde herhangi bir sürümü kur sonrada updatele son sürümü olsun sonuçta[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sorumu anlamadın. yazı fontu firefox u tekrar kurunca eski haline gelmiyor. Benim ayarlarını default a çevirmem gerek.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Firefox'ta default ayar diye bişey yok. Profile olayı var firefox'ta onu değiştirmen gerekli Buradan bilgi edinebilirsin. http://www.mozilla.org/support/firefox/profile[signature][hline]BFG (Big Fucking Gun) Ücretsiz .com domaini için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bu tip bir problem ile karşılaşan arkadaşlar yararlansın. Firefox dizini altındaki 2 dosyayı silerseniz herşey default ayarlara döner. Silinecek dosyalar: XUL.mfasl chrome.rdf[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar