KereM Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Arkadaşlar çok acil yardımınız gerek bilen varsa.Şimdi ben Babamın çalıştığı şirketin web sitesinin içeriğini değiştirdim.Resimleri ve bi kaç yazıyı.Ben bu değişiklikleri yaptıktan sonra site şifre ister oldu ve bikaç gün sonrada açılmaz oldu.Yani Şu an ne sitenin klasörüne ulaşabiliyorum nede siteyi açabiliyorum.Neden böyle bişey olmuştur???[signature][hline]Tanrı Türk'ü Korusun ve Yüceltsin!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 şifre ne[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 host oldığın Firmayla temas kur..Şifreni alırsın.[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar