Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık ps2

fortinbras

Öne çıkan mesajlar

evet psp almaya karar verdim ztn ps2 mi hiç kullanmıyorum çiplidir kendileri 2003 yazında almıştım orijinal oyun yoktur ama kopya oyun bir dolu var ama son çıkan oyunlar yok pek mgs3 flm hariç o da çok yeni sayılmaz... ps2 çok az kullanıldı yeni gibi çünkü bir hevesle aldım ama pek fazla kullanma imkanım olmadı ztn oyundan çok dvd izlemek için kullanıyorum aleti kolu var 8mb memory sticki var orijinal bu parçalar fiyat olarak 300 ytl den bırakırım en az çünkü satmam gerekmiyor sadece kullanmadım içni almak isteyen varsa çipli tamamen kullanıma hazır 300 ytl ilgilenen özel mesajla ulaşabilir bu arada istanbuldayım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

"I'm not going there to die. I'm going there to see if I'm really alive."

- Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

küçük boyutta olanın 0 ını 300 e aldık arkadaşla bu yaz =) senin fiyat hayal gibi.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Küçük boyutun lensi ve DVD sürücüsü daha sağlıklı çalışıyor.
Bir de adaptörü dışarıda olduğu için alet daha kararlı.
Onun dışında teknoloji aynı tabi.[signature][hline]
Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için;
Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için;

Mail: [email protected]
MSN: [email protected]

Takaslık ve satılık...
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sıralar ps almayı düşünüyorum ve ikinci el sayfalarını dolaşıyorum. Gayet temiz chipli makinalar 225-250ytl arasina satiliyor. Eğer mantıklı bir fiyat düşünürsan bana ulaşabilirsin. msn yada icq tercihim özel mesajlarıma bakmiyorum bile
Sosyal ağlarda paylaş

evet piyasa araştırması yaptıktan sonra ben de fiyatı 250 ytlye düşürdüm 300 de verilir aslında makinaya da kisme vermez tabi makina çok temzi cidden hiç oynamıyorum bunu satıp psp almayı düşünüyorum ztn yoksa satmam makinayı dursun zararı yok 250 ytl verecek olan varsa satabilirim... ilgilenen olursa özelden veya buradan ulaşabilirler...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

- Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

büyük kasa evet... serisini bilmiyorum valla 2003 yazında almıştım ama çok az kullandım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

- Spike Spiegel -

[Bu mesaj fortinbras tarafından 24 Ekim 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

uplıyorum cidden hemen alabilecek birisi çıkarsa bir 10 20 ytl daha indirime gidebilirim yani 230 250 arası düşünüyorum gerçekten çok temiz alet çok az kullanıldı bayramdan sonra psp almayı düşünüyorum bu yüzden para lazım...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

- Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

ya baktım da çözemedim psch diye bi yer yok bnmkini arkasında... ne far kediyor ki 39 50 yani? sonuçta alıp oynıcaksın :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

- Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

sen ne yaptın ya 350 euroyu bırak 250 euro vermez kimse ps2 ye nasıl satmayı düşünüyorsun ayrıca kendin için ayrı topic açman daha mantıklı bence...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

- Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

ya fiyat en son 250 oldu 15 20 ytl pazarlık payı var duruma göre yani 250 veren çıkarsa direk veririm ama 230 a kadar veren çıkarsa da düşünürüm satmayı ki satabilirim son durum budur...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck."

- Obi-Wan Kenobi -

- Spike Spiegel -
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 30 Ekim 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
ya fiyat en son 250 oldu 15 20 ytl pazarlık payı var duruma göre yani 250 veren çıkarsa direk veririm ama 230 a kadar veren çıkarsa da düşünürüm satmayı ki satabilirim son durum budur...
bu mesaçtan sonra 250 weren cok olur ha.[signature][hline]pazi snajper !