Mathias Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Selam herkese, Arkadaşım google ile inatlaştığı bir problemi var ve belki içinizden biri/birileri bir çözüm getirebilir umudu ile soruyorum ; Google'da arama yaparken daha önceden girdiğimiz kelimelerin, başka bir zaman google girdiğimizde ve o eski sözcüğün ilk harfini yazdığımızda tamamının gözükmemesini nasıl sağlarız ? ( yani amerika arattık mesala. Sonra a bile yazsak, a harfinden amerika alttan seçenek olarak gözüküyor ya. Nasıl hallederiz onu ) Explorer Properties'den denedik olmadı ( history clean falan yalan ) ayrıca ben google options'dan baktım ordan da bulamadım. Yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bende öle bişey olmuyo! ama explorerdan olması lazım! başka bi tarayıcı kullan ya da windowsunu güncelle! bence tabi[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bndede çıkmıo öle. daa önce çıkıodu snra virüs hedesi yüzünden bi format attım, baştan kurunca çıkmadı bidaa. P.S: format atmakla bi ilgisi olduunu sanmıorm :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!!
fenerbahce Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 cookies leri sil temporary internet files i sil[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 form verilerini saklamakla alakalı bişey[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected]
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya işte windows bi kere soruyo şifrelerde ki kullanıcı adları falan hepsi için kabul edince geçmiş çıkıyo hep tabi! bi yolu olmalı ya kaldırmanın mrk ettim bak[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Öne çıkan mesajlar