Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google sorunu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam herkese,

Arkadaşım google ile inatlaştığı bir problemi var ve belki içinizden biri/birileri bir çözüm getirebilir umudu ile soruyorum ;

Google'da arama yaparken daha önceden girdiğimiz kelimelerin, başka bir zaman google girdiğimizde ve o eski sözcüğün ilk harfini yazdığımızda tamamının gözükmemesini nasıl sağlarız ? ( yani amerika arattık mesala. Sonra a bile yazsak, a harfinden amerika alttan seçenek olarak gözüküyor ya. Nasıl hallederiz onu )

Explorer Properties'den denedik olmadı ( history clean falan yalan ) ayrıca ben google options'dan baktım ordan da bulamadım.

Yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Mesaj tarihi:
bende öle bişey olmuyo! ama explorerdan olması lazım! başka bi tarayıcı kullan ya da windowsunu güncelle! bence tabi[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Mesaj tarihi:
bndede çıkmıo öle.
daa önce çıkıodu snra virüs hedesi yüzünden bi format attım, baştan kurunca çıkmadı bidaa.

P.S: format atmakla bi ilgisi olduunu sanmıorm :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Mesaj tarihi:
ya işte windows bi kere soruyo şifrelerde ki kullanıcı adları falan hepsi için kabul edince geçmiş çıkıyo hep tabi! bi yolu olmalı ya kaldırmanın mrk ettim bak[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
  • Yeni Oluştur...