Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Google sorunu ?

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Selam herkese,

Arkadaşım google ile inatlaştığı bir problemi var ve belki içinizden biri/birileri bir çözüm getirebilir umudu ile soruyorum ;

Google'da arama yaparken daha önceden girdiğimiz kelimelerin, başka bir zaman google girdiğimizde ve o eski sözcüğün ilk harfini yazdığımızda tamamının gözükmemesini nasıl sağlarız ? ( yani amerika arattık mesala. Sonra a bile yazsak, a harfinden amerika alttan seçenek olarak gözüküyor ya. Nasıl hallederiz onu )

Explorer Properties'den denedik olmadı ( history clean falan yalan ) ayrıca ben google options'dan baktım ordan da bulamadım.

Yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]What we do in life, echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

bndede çıkmıo öle.
daa önce çıkıodu snra virüs hedesi yüzünden bi format attım, baştan kurunca çıkmadı bidaa.

P.S: format atmakla bi ilgisi olduunu sanmıorm :D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler
Yormasın seni boşa geçen günler
Aldatmasın seni çekip de gidenler
Sakın arkana dönüp bakma
Krallar önde gider!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya işte windows bi kere soruyo şifrelerde ki kullanıcı adları falan hepsi için kabul edince geçmiş çıkıyo hep tabi! bi yolu olmalı ya kaldırmanın mrk ettim bak[signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...