Dionysos07 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D:D:D[signature][hline]Çözümde Rol Almayanlar , Problemin Bir Parçasi Olurlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 niye herkes civ civ e yogunlasıo ben bunu anlamadım gm ler mı kasacak sızı alla alla gıdın kasım kardesım party nasıl olsa kurarsınız herkes aynı lvl 20 olun sonra alın veya civ civ i :P[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 serverlar geldigi gibi gitti :D[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 np:55xxx nation:karus server:diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher(sold) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yatar tabi okadar aç varken neyse ben nick imi aldım çıktım ki onuda adam gibi alamadım almışlar benim nick i bu Bugs_Bunny yi alınca çalınca bişey oluyo sankii.... Herneyse ares dahil bütün server larda bu oyun daha 1 hafta oynanmaz yok bilmem yeni server a şöle böle yapıcaz derken edicekler lag ın dc nin içine zaten bayadırda oynamıyodum oyunu aradabir battle a giriyorum artık hiç girmem ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bugun lvl 30 yapmadan yatmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: cihan81, 24 Kasım 2005 21:22 tarihinde demiş ki: bugun lvl 30 yapmadan yatmam BU gece yatamıcan galiba daha bu server ı açmazlar bi süre bi gösteriş yaptılar sadece okadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 cyperi bilmem beramusda silinmişti ve will slay falan dior datayi silcekler yane........................................... bide pls wait die kondurmuşlar kopanzi[signature][hline][b]KiMBUPiSLiK, 13 Kasım 2005 21:38 tarihinde demiş ki: kaybolmayan topic istiyo arkadaslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugs__Bunny Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 KOSP u halletmeden açmıcaklardı yeni server ı yarın bi bakıcaz adam 60olmuş yeni server da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bozdunuz a.q[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bugs bu resmi ss ler ve ilisyonlar bölümüne koysana :D canım sıkıldıkca bakıp gülerim :D[signature][hline]NaMe:CaDo__ LvL:70 olduk lem :D CLaN:--- SeRVeR:Olympia :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihan81 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar