Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bildiğiniz gibi necromancer characterım var respec zamanı yaklaşıyor. şu an lvl 38im ve full deathsightım, 40 olduğumda skilleri nasıl dağıtmamı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler...[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 pl için bir karaktermi olacak rvr içinmi?[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 vaay be 38 oldun ha... vay anasini =) aferim kas kas..[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 saol olduk işte bişiler az ama zor kısmı kaldı.walla 2sinde de iyi bir performansa sahip olmak istiyorum ama galiba bu imkansız?[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Burda birçok spec vardı ve daa birçok yazı http://vnboards.ign.com/board.asp?brd=22324[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Peki pl icin ne lazım?[hline]Paorith ,Level 35 Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 lvl 48e kadar full deathsight gideceksin yanınada ilerde yapacağın spece göre vericeksin lvl 50dede respec ediceksin.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Bende bone gibi du$unuyorum rvr'da herkes ilk petlere daliyo o yonden cok $anssiz grubun arkalarinda durunca i$e yariyo ama oda pek iyi degil. Ben deathsight kalmayi du$unuyorum ama benim daha cok yolum war :)[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 hmm neyse anca yarın 40 olurum o zmn tekrar düşünürüm rvr için ztn 128rdram ile pek kaldırmaz gibi sistemi yenileyene kadar başka classta bir char açarım o zmn herkese teşekkürler.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 sen bize pl yap boşver rvr yi falan boş işler onlar[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: Diablo, 09 August 2003 23:32 tarihinde demiş ki: sen bize pl yap boşver rvr yi falan boş işler onlar[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard :D[hline]XaYd3r , 10.08.2003 tarihinde demi$ki;. derler ya istanbulun dağı taşı altın diye nebulanında dağı taşı lamer Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 söylemesi kolay şimdiye kadar pl yapan olmadıki bana, hem pl sız geliştirdikçe karakterini insan büyük haz duyuyor.[hline]| Soldat Servers | XaYd3r | Professional | | Dark Age Of Camelot | Kay | Xayder Deadsoul | Inconnu Necromancer | The Hun | | Ultima Online | Nebula | Locus | Akhyls Jaso & Jimmy | [Bu mesaj XaYd3r tarafından 10 August 2003 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Oncelikle zamanında belgarion'a solediğim şey sana da geçerli 50 olmadan PL yasak :) eğer 50'ye kadar deathsight gideceksen o zaman bi şekilde respec stone bulman lazım şimdiden aramaya başla derim (kolay diil , hem de çok para) final spec için rvr de deathserrvant veya painworking e gidiyorlar deathservant da PBAOE damage var ama value'su en sonuncusunda 219, ice wiz inki 350 felan yani damage inin çok ölümcül olmaması büyük olasılık. Ve fakat çok yüksek damageli damage shield i da var deniyor. iyi combo imiş. Artı kendine yapabldiğin dex/qui buf ını da avantaj sayıyolar painworking de ise PBAE dot var. Tik değeri 79 cabbyninki ise 85. değerleri yakın ama pbae olması dezavantajı. Ama area efect str-con debuf atıyor ki bu da buyuk avantaj. AE snare de var burda. ama bunların hepsi yalan Benim bildiğim en iyi RvR necro'su Fester Festeringdeath adi Fester e sor spec i neymiş nasıl oynuyormuş, tavsiyesi varmıymış vs. Biz hariçten sallıyoruz yoksa[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Gon.............Armsman of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar