arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 ışık gözlerimi kamaştırırken sifiri karanlık olan gölgeme saklandım umudu olmayan umutlarım son bir kere çırpındı imdat diye bağırmadan önce neyden kaçtığımı aradım bağırmak istediğimdeyse sesimi çıkaramadım gözyaşı yerine kan aktı gözümden nefretle baktımı sağa sola beni bu yola düşüren korkuma o an savaş açtım MELEKLER..KURTARIN BENİ korkumdan korkuyorum bir meleğin gücüyle korkumu yok etmek istiyorum kendimden korkmaya başladım bi zaman hayal dünyamda kaybolmak hayal dünyamda yaşamak? gerçekliğimi öldürmek yapabiliceim bir işti ihanet adını verdiğim sadakatsizlik dostlarımı bendende aldı ikinci defa nasıl böyle kör olabilirdim? nasıl böyle korkuma yenilebildim? tek yaptığım hayallerde yaşamak tek yaptığım düşlerimi kurmak toz pembeden çıkmak istemiyorum karanlık oda korkutuyor beni.. hislerimi yansıtmak kolay değil toparlamak duygularımı bilmediğim çok şey var bilmek istemiyorum! haykırışlarla dolu bir hayat çığlıklar kaplamış bedenimizi öyleki acı ne demek bilmiyoruz mutluluğu bilmediğimiz gibi... o an avlanan bir geyik yerde korku dolu gözleriyle bakarken ne düşündüğünü düşündünüzmü? korku mu? nefret mi? yoksa kalbinin kırılmasını hissetmesimi? kendimi geyik gibi hissediyorum bazen korkuyorum bazen kin doluyor içim bazense öyle bir kırılıyorumki .... keşke unutabilsem anılarımı acılarımı ve korkularımı çünkü korkudan korkmak en acı verici şeydir.. bu sırada bir dergiden yazılarım için teklif geldi darısı başınıza :)[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 up pLz ...yorum istiyorum ama yaa:([signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickiniz_ Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 güzel olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dynasty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kızma yaa:Dsanada yazarız:)yeterki sen iste.... güzel güzel sendede umut var=)[signature][hline]your pretty face is going to hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ewet gayrt hoş olmuş..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 iyi sayılır![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ellerine sağlık güzel olmuş :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Kalbine ve klavyene sağlık xD[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: arenda_duwcal, 22 Kasım 2005 23:40 tarihinde demiş ki: hislerimi yansıtmak kolay değil toparlamak duygularımı bilmediğim çok şey var bilmek istemiyorum! bu sırada bir dergiden yazılarım için teklif geldi darısı başınıza :) Gerçekten de dediğin gibi çooook dağınık yazmışsın. Bir tema bulunamayacak kadar nerdeyse çok dikkatli bakınca seçiliyor. İçindeki karmaşayı çok daha iyi şekilde verebileceğini düşünüyorum.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya duygularım karmaşa içindeyse???[signature][hline]duman =)) pati metal-rock bar..:) bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 o zaman tam oturur işte![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: arenda_duwcal, 24 Kasım 2005 18:57 tarihinde demiş ki: ya duygularım karmaşa içindeyse??? Ben sana zaten karmaşa içersindesin dedim. Karmaşa anlatılmaz demedim. Karmaşa anlatılır hatta çok daha iyi ve seçilebilir şekilde anlatılır. Yani okuyunca hiç bir şey elde etmedim arenda sadece karmaşada bunu anladım. Günlük gibi olmuş o gün o an ne hissettin onu anlatmışsın, bir şey çıkartabildiğim bir eser olmamış demek istemiştim.[signature][hline]Yol yanımdan aktığı için sadece, Gittiğim yer geldiğimden farklı. Aslında hep buradayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar