Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Sizde de böyle bir olay oluyor mu ben birçok tvde rastladım tam kırmızı renk gelirse cızırdıyor ve rengin üstü karıncalanıyor nedendir acaba hep merak etmişimdir.[hline]8-) Jalapeno da Newbie Minstrel @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Sadece kırmızı diil 255 olan mavi ve yeşil de cızırdama yapar. sebebini bilmiyom ama oluyo işte.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 said: horacegoesskiing, 09 August 2003 12:36 tarihinde demiş ki: Sadece kırmızı diil 255 olan mavi ve yeşil de cızırdama yapar. sebebini bilmiyom ama oluyo işte.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. ahahha süperdi :))[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. edit:abi imzata koyduğunuz small taglerini kapatın yaw. ha bu arada [ /small ] şeklinde kapanıyo. [Bu mesaj Ra_d tarafından 09 August 2003 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 255 olayını anlamadım ben rengin nosu mu :P[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 bende anlamadım ama Ra_d güzel diyosa güzeldir :-?[hline]8-) Melih da Newbie Paladin @ Alb/Excalibur | DAoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 uo daki renk kodu olsa gerek euheu[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2003 geçen bizim televizyonda gökkuşağı çıktı dayanamadı alet patladı[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla donuna düşer. [Bu mesaj GICIK2 tarafından 10 August 2003 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 renkler 0 ila 255 arası olan üç değerden oluşuyo RGB sistemde. 255 kırmızı demek: r:255 g:0 b:0 demek oluyo.[hline]Mereba iyi günler. Scorpionlar saldırıyo da haber veriyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 biraz uydurma olcak galıba ama sebebi bu galiba simdi televizyonlardaki sistemi biliyosunuzdur elektron tabancalari elektron atiyor bunlar renk olusturuyor fln fistan ama butun renkler 3 ana renk olan rgbden olusuyor butun renklerı verırken bunların karısımı alınıyor saf kırmızı rengı verince o yanı 255 0 0 olunca herhalde o saflıktan bisi oluo yani biraz arastirmak gerek aslinda tupun eskimis olmasindan ve elektron tabancasinin bozuklugunu tam anlamak icin ztn oole kirmizi yesil mavi bisi acarlar aman iste herneyse :)[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 abi şeye güldüm. herzaman renk aralığı 0-255 arasında değildir. çünkü bu olay analog bi olay olduğu için öle belli kademeleri yoktur.o 255 (2 üzeri 8 yani 8 bit) digital bi olaydır markaya ve ekrana göre değişir.şöle bi örnekle açıklayayım. eski müzik setlerinin ses ayarlamak için olan düğmelerini hatırlarsınız.böle kocaman bi düğme sağa çevirince açılır sola çevirince ses kısılırdı.ama ilerde digital müzik sistemleri çıkınca bu işi kademelere bağladılar.işte atıyorum philips müzik setlerinin en yüksek kademesi 50 iken,sonylerin 25 di.buda onun gibi bişi.arkadaş kendi monitör ,ekran kartı sürücüsünün veya televizyonunun max sınırını sölemiş ona güldüm.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 aaa lol be, hayatım boyu cartlak renkler neden cızırdıyo diye merak edip kimseciklere soramamıştım, şahane oldu bu thread :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar