Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows sorunsalı...

Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Şimdi cafede anamakine göçtü resmen. Herşeyi uygulaması seçilmemiş öğe olarak görüyor. Windowsu var olan her çeşit şekilde başlattım. Ama hiç bir işe yaramadı doğal olarak. Sorun ne bilmiyorum. Önce herşeyi nero dosyası olarak algıladı sonra neroyu kaldırayımda herşeyi yerine oturturum dedim ki bir baktım program ekle/kaldır çalışmıyor. Neroyu manual olarak kaldırayım dedim(uninstal-exe-dosyası ile) ı ıh yemedi. Tüm nero dosya ve uzantılarını tek tek sildim. Artık dosyaları nero oalrak değil tanımlanmamış dosya olarak görüyor ve uygun uzantıyı seçmemi yada web hizmeti kullanmamı öneriyor. Tabiki bu da bir işe yaramıyor. Bir şekilde Akın Soft u çalıştırmayı başardım. bunun yanında msn ve internet Explorer de çalıştı. Benim anladığım kadarı ile sık kullanılan öğeler çalışabiliyor.
Makine ana makine olduğu için şu an format atamıyorum. Format atmadan bunu çözmenin bir yolu varmıdır acep?[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...