Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dies'de ChamurS nickli Human Warrior

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu topiği okuyupta diesde Human Warrior ChamurS u tanıyan varsa lütfen arkadaşınızı uyarın.NP transferi yapılırda bu kadarı ayıp yahu.Adam aralıksız 3 gündür sürekli Merlinas , _kanki_ , CehenneM ve selvi'yi kesiyor.1-2 kişi shouttan GM ye şikayet edeyim dedi (Karus townda) ama bu sefer ChamurS un kestiği Charlar , kendilerini kesen şahsı koruyup şikayet edenleri NP transferiyle suçladı :) Ya arkadaşlar bu kadar küçülmenin anlamı nedir anlamıyorum.ChamurS bu topiği okuyorsan ; yapma kardeş , yapma.Rica ediyorum bu kadar basitleşme.NP transferinin cezası umarım biliyorsundur NP nin 100e düşürülmesi ve emin ol başına gelecek en iyi şey de bu olacaktır.Çünkü son zamanlarda GM ler işi baya sıkı tutmaya başladı.Ve şunu da söyleyeyim eğer bir kez daha adını cz de bu charları keserken görürsem ben indirtecem NP ni 100'e.Bu arada nasıl yapacaksın lem diosundur.İstersen bi dene şansını.Bir daha uyarmayacağım çünkü.
Mesaj tarihi:
Bu adamı tanırım. Eskiden benim clanımdaydı. İyi adamdır ama dün gece banlandı zaten np transferinden. Merak etme yani :)[signature][hline]Server: Diez
ID: Holydexteriyus
LvL: Bugünlük 58
Clan: Hanedans
Np: 5xxx
Mesaj tarihi:
np transferini affetmiyolar geçenlerdede adamın biri 2 günde 150k np yapmıs :D[signature][hline]Nick: Ankarali_Kezban
LvL: 6x
Nation: El_morad kasar hood
Clan : EsCaPe
  • Yeni Oluştur...