Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amaçlar ve hayaller var pes etmemek lazım...

Prawler

Öne çıkan mesajlar

ya walla hayaller cok guzel aslında kafamda tek birşey koyup onun ıcın ders calsııyorum.Sat2 ve Toefldan ıyı sonuclar alırsam MIT ye gıtme sansı dogar.Ders calısırken hep bunu aklıma getırıyorum.Ama hayal işte :D[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

hımm, anlayabiliyorum biraz olsun derdini.

haklısın, bir yerde gerçekten bırakmak istiyor insan herşeyi. 2 nokta var burada, ilki yanında biri olmasa da bunu hayat memat meselesi haline getirmemek. biliyorum zor ama bunu önüne bir engel olarak kendin koyarsan işini bir kat daha zorlaştırırsın. diğeri de aslında farkına senin de varmış oldğun bir şey, hedef koyma mantığı. bir amacı olmayan insanın yaşamasında bir anlam olmaz, bunu anlamış olman, bu ugurda hedefinden vazgeçmene yol açacak hayalkırıklıklarına kapılmaman en iyisi yine. bi de şey, madem cok fazla şey biniyor üstüne, önceliklerini belirle, onların üzerine gitmeye calıs sadece. rahatlarsın biraz daha
bütün bunlara rağmen bir noktada rehavet çökebilir üstüne, onu da kısa sürede atlatmayı başarırsan yeter zaten.

kendine iyi bak tabi bi de=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Prawler, 21 Kasım 2005 01:23 tarihinde demiş ki:
Amacı hedefi olmayan insan boşuna yaşıyor demektir.

hiç bir insan bir şeyi bilmek,anlamak,yaşamak zorunda değildir serdar,yani bu da bence.mutluluğu hedeflerinde aramamayı denedinmi hiç?[signature][hline]..
içimdeki şeytanın ensesindeyim..
destur deh breh,berduşa name yapma çek git ilerle milim milim..
Sosyal ağlarda paylaş

@malik: mutluluk göreceli bir kavramdır, evet hedeflerimde arıyorum zaten mutluluğu, ama yan tesirler denilen bir olay da var bunun yanında. Yani balık yerken yanında rakı içmek gibi birşey bu. Ve asıl amaç da o balığı yemek. =)[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...