Aisto Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ne hayaller kurmuştum dün geceden beri simit hazır çay hazırdı elimde credit card bekliyordum daha ne yapım anlamadım ama açılmadı gitti bir kere bile giremedim bugün servera hayret vercii bir şey nie böle olmak zorunda anlayamadım.. O kadar hesap kitap boşuna gitti inş diyerek dile getiriyorum bugün de hatta bu gecede açılmazsa yeni server olarak adı geçen olmpiada char açmıcam ve kasmıcam bu neya şevkimi kırıyorlar oyun oynayarak bu kadar sinir edilir insan bea... ne yapcağımı şaşırdım şimdi geldim eve ve şu anda olan biten gene aynı bu topici de sinirden açtım neden böle olmak zorunda bir sürü insan bu oyunun bağımlıları ekranları başında serverların ne zaman açılacağı hakkında pek bir bilgisi olmayıp saatlerce beklemekterdiler yazık ya acımya başladım acaba kaç kişi de benim gibi madur durumda acaba söleyebilir çoğunluk ne durumda merak ettim ciddi bir boyut varsa e-mail ya msn aracılığıyla yetkili kişilere ulaşalım yoksa ki yeni server benim için bitmiştir dicek duruma getirdiler ..... bırakabilirim LAKİN bu gece açılmazsa açılırsa tm herşeyi unutur kasmaya başlarım açılmazsada ben yokum arkadaş bunların nazını yada oyunu düzeltmelerini bekleyemem..... değilmi ya herkes iş güç sahibi nese lafı fazla uzattım unutmadan varsa bilgisi olan bir şeyler yazsın computer başındayım msjlarınıza gece 24:00'a kadar bakılıcaktır SAYGILAR:.......
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sözde serwer 3 hafta önce açılcaktı salllandı sallandı bu güne geldi we yine yok belkide açılmaz ne dersin :lol:
Öne çıkan mesajlar