Shaytan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Herkese Mrb. Eski kız arkadaşım görüşmek istedi we bende kabul ettim. Konu ya gelince acaba onunla neler konuşmalıyım? Bu arada onunla tekrar arkadaş olmak istiorm =) Düşüncelerinizi Söylerseniz Sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Eski kız arkadaş ve görüşme Bence potansiyel bir tehlike Tek tavsiyeme gelince Asla kendini kaybetme...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Bunlar da noktalar... "Sonbahar-kış arası, Patide depresif havası Benim gibi eski motorları Felaket yaktı..." Dipnot:LF1Hatun for kalp badge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bencede bu kızlara guven olmuo(genelleme deil sadece bugune kadar karşıma çıkan kızlar beni bu yargıya itti teşekkurler hepsine cong.) bencede insanın kendi kişliği herleyden ustundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Git konuş de ki böle böle anlat derdini zaten eskiymiş olmazsa da yine eski olur..[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Nabzını ölç Derim.!!! Kız Farklı amaçla çıkıyorsa işini gor derim..[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar