Archie Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ışık alttan mı geliyo windows açılırken farkettimde sanki altta kısmı daha bi parlak? bide nası ölü pixel testi yapıyoruz onu bilen varmı ? yada beyaza siyaha nerden boyucaz arka ekranı teşekkur ediyorum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Öyle olması lazım hatta iyice dibe baktığında florasan gibi geliyor görüntü böyle bi hoş oluyorsun. Işığın rengini mi değiştirmek istiyorsun yalnız onu anlayamadım.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 yok abi ben yeni aldım makinayıda dead pixel testi yaptım falan filan yok. ama siyah ekranda sadece (windows başlarken) alt tarafta özellikle bi beyazlık (tabi bu nokta değil) bide ortalarda var bu böle süt beyazı değilde daha parlak oraları ayrıca nokta da değil onlar yani. yeni aldım ya makinayı kıllanıyorum.oyunlarda falan hiç farkedilmiyo bile?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Ölü piksel her zaman aynı gözükür yani hep aynı renk kalır. Dediğin şey ölü piksel değil, ne olduğu hakkında fikrim yok ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 bende bilmiyorum ya siyah ekrandayken altlarda bi toz gibi beyazlık oluşuyo anlamadım. belkide normal bişey.bide ölü piksel kesin oluşuyo dimi bi sure sonra?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 light leak denen sey sanırm bu.. nette laptop alırken okumustum bnim aldıgım modelde bole bi sorn oluomus ama allahtan bnde olmadı. sinir bozucu olsa grk aldıgın yere git danıs bence ama sanırm ölü piksel gibi bi garanti kapsamına girmio sanırm bu ve cozemiolar ancak deistirilmesi lazm die biliorm..[signature][hline]Othmobast Orz'wase (Twi'lek) FrF Elder Brawler, Teras kasi elder, elder fencer, elder pikeman.. ya da kısaca melee lover.. NGE respec jedi Kötü SWG yoktur az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 [spo1=Dead Pixels Test]http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sanırım light leakmiş o belli oldu:) ama dead pixel test sayfası için çok saol.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar