skykhan_61 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Arkadaşlar diez de warior charım var lvl:50 üstümde değerli hiç bişeyim yok chitinlerim magic item ve elimde bill ile dolaşıyorum kasamdaki para 1200000 LÜTFEN bu yazıyı okuyan diez masterlarından yardım bekliyorum Her yolu denedim abyss kastım goblin bauncer kestim genede bi yere varamadım Yardım sever bir kişi bana biraz item verebilirmi? lütfen artık yalvarıyorum :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya canım kardeşim bi oyun için üzme kendini bu kadar ya. 17.40'da d1 lufersonda ol. oyundaki nick vangel yani ben oyunu bıraktım pek birşeyim yok ama yinede birşeyler yaparız.[signature][hline]Name: VAnGeL (retired) I Vangel Clan: Wearehistory I --------- Lvl: 63 I 5x Class: Berserker Hero I Troll Warrior Nation: Karus I Horde Server: Diez I Bloodsclap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bende ticaret yapamadığım için :D resmen yatağa düştüm şimdi yolu bulduk ufak ufak :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skykhan_61 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 vangel baba saol allah razı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SOUL_TOUCH_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 vangel harbiden helal olsun sana eger adama yardım ettiysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 yazıkk kıyamam ge sana 1m vereyim :P :D[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarre Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Selam genclik... Vangel yardım eder herkese,eger oyunda jarre nickini görursen selam at bi belki elimizde bişeyler olurda yardımcı oluruz kardeş..... Shadow Knight Lvl:63 Nps:160k +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D oyuna girebilsem yardım ederimde giremiyorum[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiMoReS Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Gariban babası vanqel xD helal sana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar