C33k Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bugün bir karar aldım artık girmeyecegim.Girersem maximum 30dk 1 saat çünkü inanın cok sıkıldım.Adamlar iyice bok etti herşeyi linux bilgimide yawaş yawaş kaybetmek üzereyim bu oyunu 2 aydır oynuyorum bir çok şey geldi başıma ve inanın olan zamanıma ve bilgilerimi kaybetmeye engel oldu.Sanırım bu günden sonra artık girmeyecegim size 2 şey diyecegim yasları 18+ olanlara inanın olan sadece emeklerimize oluyor oKADAR item yapiyoz okadar para yatırıyoruz okadar gece gündüz yatmıyorum millet kospu kurup yatıyor sabah geldiginde 1 lvl atlamıs görüyor kendini ve kimseye yalakalık yapmayın kimseye boyun eğmeyin yok clan başkanıymıs yok gm imis gm kimki? koll admin kim yahu boşver hayat güzel ben eskisi gibi linuxume bakacam Paticiği takip ederim arada 1 muhabbet ederiz. Sizleri Seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 güle güle Selametle yolun acik olsun :) [Bu mesaj KiMBUPiSLiK tarafından 24 Kasım 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: C33k, 24 Kasım 2005 13:18 tarihinde demiş ki: Bugün bir karar aldım artık girmeyecegim.Girersem maximum 30dk 1 saat çünkü inanın cok sıkıldım.Adamlar iyice bok etti herşeyi linux bilgimide yawaş yawaş kaybetmek üzereyim bu oyunu 2 aydır oynuyorum bir çok şey geldi başıma ve inanın olan zamanıma ve bilgilerimi kaybetmeye engel oldu.Sanırım bu günden sonra artık girmeyecegim size 2 şey diyecegim yasları 18+ olanlara inanın olan sadece emeklerimize oluyor oKADAR item yapiyoz okadar para yatırıyoruz okadar gece gündüz yatmıyorum millet kospu kurup yatıyor sabah geldiginde 1 lvl atlamıs görüyor kendini ve kimseye yalakalık yapmayın kimseye boyun eğmeyin yok clan başkanıymıs yok gm imis gm kimki? koll admin kim yahu boşver hayat güzel ben eskisi gibi linuxume bakacam Paticiği takip ederim arada 1 muhabbet ederiz. Sizleri Seviyorum benim içinde bitiyo sayılır ama bitirmeden bi arenada kapışsakmıki?[signature][hline]FB:0 - SHEWCHENKO:4 :D:):D:):D:):D 64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ttavio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: C33k, 24 Kasım 2005 13:20 tarihinde demiş ki: olabilir ok ben seni bulurum kapışacagımız zaman[signature][hline]FB:0 - SHEWCHENKO:4 :D:):D:):D:):D 64 ganclık asigolar aş aş aş ki ki ki aşkiaşki aş name:sak_suka lwl:52 clan: hawen't ırk: karus orc orc skill:flame/ice kendi kendimi yaktım arkadaslar soydurdum kendimi :( :( :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ama girecegimi hiç zannetmiyorum girersemde gıcıklıgına girerim artık bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bende direk bırak hiç girme bi daha . bende php yi unutuodum az daha :D önceden çatır çutur kod yazan ben şimdi ulan nerden kod çalsam diye düşünüo :D ona ayıracağım zamanı KO ya ayırıodum :)[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaRK_MaHMuT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 c33k sana bişi dicem ben char ban yedi nedeninini bilmiyorum charım kimseye vermiceksen işine yaramıyorsa bana verirmisin:s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C33k Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hmm olabilir kardes özelime pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aradriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 benim için bitti bile :D[signature][hline]satıyorum ytl bazında almak istermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar