CAKO20 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 slm cyperda oynayan arkadaşlarımısı buraya bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Napıcan onları? Ne bu yeni moda mı bende diezde olanlar diye açıcam sen ne yapıyosan bende onu yapıyım bari :D[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: CAKO20, 24 Kasım 2005 14:44 tarihinde demiş ki: slm cyperda oynayan arkadaşlarımısı buraya bekliyorum al belli canın sıkılıyor bu topice istedigin kadar yaz al sana TIK!![signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CAKO20 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya ben bu formu yaklaşık 3 aydır takip ediyorum ama bi türlü üye olamaıyordum(bazi aksilikler) en sonunda oldum. :D bu topicide cyperda oynayan arkadaşlar varsa onlarla beraber oyunda daha güzel işler yapmak için açtım diezde oynasadım diez derdim ne se kalbinisi kırdısam özür dilerim :P[signature][hline]NİCK : CAKO LVL : 60 - PALADİN IRK : EL MORAD CLAN : REVENGE NP : 25K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lost_S0uL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D aferim sana[signature][hline]nick:Lost_s0uL LVL:62%80 NATİON:el MORAD JOB:rogue/assas. NP:6x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Dual shard istiyorum hani cypher buraya demişsin ya belki banada yardımcı olursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brc_gondor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 walla ben oynuomda inşallah yardımın olur 2 parça shell eksik :D[signature][hline]Np-17k job-kasar hood(archer) clan-yok(cypher) name-brc_gondor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CAKO20 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 elimden geldi kadar yardımcı olurum ama salak gm dup olmayan itemleri sildi hala geri gelecek diye bekliyorus o yüsden bende bişey yok[signature][hline]NİCK : CAKO LVL : 60 - PALADİN IRK : EL MORAD CLAN : REVENGE NP : 25K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pesplanus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 EE cypher da oynuyoz noolcak[signature][hline]P3spLaNuS 6X 7XXXX DRAGONS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar