YOYO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaşlar kusura bakmayın yanlış yere konu açıyosan ama bi sorum var bu msn de bazı kodlar kullanılarak isimler belirlenen aralıktan daha fazla yazılabiliyormuş bu kodları nerden bulurum...plz cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu isler icin balonlari kullanmayinnn, fakecilerrrrrrrrrrr:D[signature][hline]imza! mode: depresif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ne alakası var adam soru soruyor alla alla xD Bilmiyorum kardeşim ama okadar uzun yazıyı neylicen msn dekileri sıkma xD[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Buraya bir bak...[signature][hline]Makhaon Level 42 Tauren Hunter - Kor'gall [EU] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar