Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 1 ay aradan sonra Gm şifremi mailime yolladı ve karşılaştığım manzara HQ var keselim dediler BAşladık yanda macro dts partideki arkadaş geldi koşarak atmaya :( 3 tur attı bende peşinden sonra öldü sanırım diğeri başladı bu kadar olmaz biri buna bi dur desin ya Kol admin e maille yolladım resimlerini umarım banlanırlar. [spo1=..][/spo] [spo2=...][/spo][signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR[Bu mesaj KaKsi tarafından 23 Kasım 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bişey sorcam clanda sen kimsin gibi laflar konusulmus acaba bi sorun mu war yada clan ne biçim clan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bi arkadaşımız Daha hacklenmiş :( o sırada ona soruyorlar :([signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serols55 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 hoş geldin servere toprak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whiTe_liON2 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 valla güzel küfürler ne diim :) ii sövüo clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: serols55, 23 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: hoş geldin servere toprak Hoşbuldum şükür kavuşturana.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serols55 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 saykoo kapıdan geçemiyom bi 10m verirmisin söz geri verecem borç ya booorçç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Bugun oyuna girer girmez bi kaç arkadaş 1 ay sonra beni görünce hoşgeldin diye mesaj attı pm doldu pm lerin Çogu " Aga 6. anahtar nerde , Aga para ver biraz , baba pot koydum alsana şunları ( 100 k ) :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sayko geri döndün artık hediemi isterim ona göre :D:D:D:D:D[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 61xxx Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orfenegro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Peki sence macro nasıl olmalı?? Açtığın topic adını görüp mesajını okuyunca iyi olmuş demekten başka birşey söylemek gelmedi içimden. Bana dokunmayan Yılan bin yaşasın mantığı. Bossunu çalıncamı hatırladın macrocuları?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 beni ne zaman bi macro partide gördün arkadaşım ![signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaZy_tkyy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 En iyi Macro cu Ölü Makrocudur !! hihihiks[signature][hline]La is La Bonita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orfenegro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sayko kardeşim, mesajım biraz sert olduysa kusura bakma, benim demek istediğim mesajı öyle bir atmışsınki sanki bossunu kesmeseler senin için macrocuların olup olmaması farketmiyecek. sana macrocu felan demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sayko topicle alakası yok ama ben oyunda sıkıstım acaba 2. resimdeki menü ne işe yarıor?. Ve nası cıkıor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: uruklurtz, 23 Kasım 2005 23:18 tarihinde demiş ki: Sayko topicle alakası yok ama ben oyunda sıkıstım acaba 2. resimdeki menü ne işe yarıor?. Ve nası cıkıor? Üzerinde Re-Spawn Scroll varsa her öldüğünde o çıkar %60 geri getirir yani 4 taş rez gibi bişiy[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uruklurtz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yani ölmeden kullanılmıor :( ya lanet olsun 2 gündür adamım aynı yerde sıkıştı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: orfenegro, 23 Kasım 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Sayko kardeşim, mesajım biraz sert olduysa kusura bakma, benim demek istediğim mesajı öyle bir atmışsınki sanki bossunu kesmeseler senin için macrocuların olup olmaması farketmiyecek. sana macrocu felan demedim. ben Aynı zamanda mage ilede oynuyorum inan bana Cz ye giremiyorum onunda Ss lerini aldım Genel bi patlama artık sıkıldım bu tarz adamlardan 5 li ok yemekten ve Bu şekilde Boss kesmelerinden Erkekse Adamsa Önunde Dursunda Göreyim KO"da eskiden Okçular Gelirdi ben Boss keserken izLemeye Abi helal Olsun DerLerdi Şimdi onLar KEsiyor Eğer Bunlara Dur denilmiyecekse Bi Archer Açayım 3 Günde 60 olurum ama oyunun içine ettiler Çok sinirli bi şekiLde Topic açtım zaTen 1 ay oyuna girme giridğinde 7 m bilmem küsür ex kaybet nedeni Sadece macro :([signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: uruklurtz, 23 Kasım 2005 23:22 tarihinde demiş ki: yani ölmeden kullanılmıor :( ya lanet olsun 2 gündür adamım aynı yerde sıkıştı :( Öldüğün yer neresi 2 3 diğerlerine geç Belki Kurtulur ordan.[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D ) Server : Cypher Job : Warior Clan : DarkFeaR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angelusy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 tesekkur yok olsun canın kurban sen de benım clana gelırsın artık[signature][hline]66 paper mage np :15xxxx clan :AshQiyA server :cypher new king in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThEmIlItAn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Sayk0 Hoşgeldin... 1 ay sonra seni aramızda görmek çok güzel, Cz seni özledi :) . Makrocular hep böyle onları oldukları gibi kabullenmeliyiz, (Bu arada Lee ye hediyesini verdinmi?.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geri_donecem Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 neden banlanmıştın sen onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ThEmIlItAn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Banlanmamıştı. Şifresini değiştirirken bi hata olmuştu galiba, sonrada şifresini sıfırlayıp gönderdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCkopat_WarrioR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sayko hoş geldin servere geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CAKO20 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sayko hoş geldin cyper a tekrar bu arada imzandaki darkfearı kaldırmanı öneririm çünkü öle bi clan yok artık :D[signature][hline]NİCK : CAKO LVL : 60 - PALADİN IRK : EL MORAD CLAN : REVENGE NP : 25K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 HojgeLdin SaykO ... BekLeriz...[signature][hline]Nation : ELmoraD Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %1.01 : o) ) CLan : AshQiyA Race : Arch Mage (Paper) Np : 5x.xxx Server : Cyhper ICQ: 137432 - 160364 Msn: [email protected] - [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar