Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazıklar Olsun MAcro Böle olmamaLı

Sayk0

Öne çıkan mesajlar

1 ay aradan sonra Gm şifremi mailime yolladı ve karşılaştığım manzara HQ var keselim dediler BAşladık yanda macro dts partideki arkadaş geldi koşarak atmaya :(
3 tur attı bende peşinden sonra öldü sanırım diğeri başladı bu kadar olmaz biri buna bi dur desin ya Kol admin e maille yolladım resimlerini umarım banlanırlar.

[spo1=..][/spo]

[spo2=...][/spo][signature][hline]Nick : Sayk0
lvl : 62 ( Az kaldı 63 olcam :D )
Server : Cypher
Job : Warior
Clan : DarkFeaR

[Bu mesaj KaKsi tarafından 23 Kasım 2005 23:17 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Bugun oyuna girer girmez bi kaç arkadaş 1 ay sonra beni görünce hoşgeldin diye mesaj attı pm doldu pm lerin Çogu " Aga 6. anahtar nerde , Aga para ver biraz , baba pot koydum alsana şunları ( 100 k ) :)[signature][hline]Nick : Sayk0
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uruklurtz, 23 Kasım 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
Sayko topicle alakası yok ama ben oyunda sıkıstım acaba 2. resimdeki menü ne işe yarıor?. Ve nası cıkıor?

Üzerinde Re-Spawn Scroll varsa her öldüğünde o çıkar %60 geri getirir yani 4 taş rez gibi bişiy[signature][hline]Nick : Sayk0
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orfenegro, 23 Kasım 2005 23:17 tarihinde demiş ki:
Sayko kardeşim, mesajım biraz sert olduysa kusura bakma, benim demek istediğim mesajı öyle bir atmışsınki sanki bossunu kesmeseler senin için macrocuların olup olmaması farketmiyecek. sana macrocu felan demedim.

ben Aynı zamanda mage ilede oynuyorum inan bana Cz ye giremiyorum onunda Ss lerini aldım Genel bi patlama artık sıkıldım bu tarz adamlardan 5 li ok yemekten ve Bu şekilde Boss kesmelerinden Erkekse Adamsa Önunde Dursunda Göreyim KO"da eskiden Okçular Gelirdi ben Boss keserken izLemeye Abi helal Olsun DerLerdi Şimdi onLar KEsiyor Eğer Bunlara Dur denilmiyecekse Bi Archer Açayım 3 Günde 60 olurum ama oyunun içine ettiler Çok sinirli bi şekiLde Topic açtım zaTen 1 ay oyuna girme giridğinde 7 m bilmem küsür ex kaybet nedeni Sadece macro :([signature][hline]Nick : Sayk0
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uruklurtz, 23 Kasım 2005 23:22 tarihinde demiş ki:
yani ölmeden kullanılmıor :( ya lanet olsun 2 gündür adamım aynı yerde sıkıştı :(

Öldüğün yer neresi 2 3 diğerlerine geç Belki Kurtulur ordan.[signature][hline]Nick : Sayk0
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...