localize Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 merhabalar arkadaşlar ben phpnuke site kurdum fakat bir sorunum war sanırım bozuk bir tema yükledim ve bu yüzden Warning: head(themes/temaa/theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/uoturk/public_html/html/header.php on line 31 Warning: head(): Failed opening 'themes/temaa/theme.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/uoturk/public_html/html/header.php on line 31 Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /home/uoturk/public_html/html/header.php on line 51 bu şekilde hata alıyorum nedir sebebi ve eski haline nasıl döndürebilirim
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sebebini bilmiyorum ama database den düzeltebilirsin[signature][hline]baba : evladım n'apıyorsun ? ben : hiiiç, duruyorum. baba : hayatın boyunca durdun, hödük. Garbage nedir, yenir mi? anTiKoM
Korku Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Phpnuke Temasını bulamıyor.. Datalarına bak ordakı tema adını kopyala tema klasorundeki çalışan tema adına yapıştır sorun duzelecektir.[signature][hline]Her Konuda Çok Haklı Olduğum Gibi Bu Konudada Kendime Çok Hak Veriyorum. Konu:Hayat Gırgır Ben Elektirikli Süpürge.
Tcpip Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aynen dedikleri gibi theme klasorunun içindeki temaa klasorunde theme.php yokmus eksik yüklemissin theme yi.[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ucresiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- Online Oyun Tanıtımları 4- Ucretsiz Blog Hizmeti
localize Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tmmdır düzelttim saolun
Öne çıkan mesajlar