Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İngilizce Patch


Gargyy

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
İlk önce language dosyasını silin sonra patch.dat diye bir dosya var onu note. ile açın oradan patch in indirecegi link var o linkteki german yerine english yazın patch indirin oluyor
//Vozbi
ya bide ben newbie yim :D bişi bilmiyorum nerede exp kazanacagımı vs. Gargyy icq numaranı versene beraber kasalım :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yapma be abi oluyor bende oldu.Yaw offical sitesinde faq kısmında daha detaylı anlatıyor bi oraya bak istersen.Veye durun ben buliim :D.
If you cannot use the reply key or if some trade skills are displayed in a wrong language, you have a client/server language problem.

This issue happens when you use a client version different from the servers you're playing on (english client on a french or german server for example).

The language of the PvP server is english. So, what you can do is editing your update.dat file and changing the "german" or "french" word to "english" in the file.

Then delete the language folder in the game directory and launch the game. All the problems mentioned above will be corrected.

Hah evet böyle.Yaw birisi(excalibur severında)icq sunu felan versin yaw delirecegim aynı yaratıkları kese kese exp. vermez oldu yeni yaratıkta bulamıyorum(albion) neyse.
Saygılarımla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5-7 Once Camelot kopruye git ve bind stonun karsınına gec oradaki bandit'leri (yolun az ilerde saginda) avla level 8 oluncaya kadar.
8-12 Tomb of Mithra
10-20 Salisbury Plains (tavsiyem ninfa - valla ingilizcesini hatirlayamadim ama kanatlı kucuk yaratıklar- avlaman)
20-24 Keltoi Dungeon
24-28 Cornwall (Cornwall station'un arkasinda okcu koyu var, onlar baya iyi exp veriyo 26'ya kadar, sonra mor iki ayakli zimbirtilar var - italyancasi schredder- yolun solunda hemen onlari avla)
28-32 Salisbury Plains (SE yonunde yanlıs hatırlamıyosam , haritanın en sonunda centurion iskeletlerinin arkasında yıkık kopru var, oranın da arkasında dev kurbagalar var onlar super exp)

Simdilik sanırım bu yeterli.[hline]Odion - Level 50 Wizard
Yored - Level 50 Cleric
Brelenor - Level 50 Infiltrator
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...