myth_71 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sonunda araştırıp öğrendim arkadaşlar T.T.(Türk Telekom) da çalışan bir arkadaşa internetin bugün neden bukadar yavaş olduğunu K.E diye online bir oynadığımı ve çok sorunlu olduğunu dile getirdim. Yur dışından bağlanaların böyle bir sorunda yaşanmadığını da söyledim. O da bana perşembe ve cuma günleri hep böyle olacağını çünkü Türkiye'deki bankaların veri transferlerinin eskiden cuma günü yapıldığını ama çok yoğunluk yaşandığı için perşembe'yede aktarıldığını söyledi.Yanlız bunun sadece yurt dışı bağlantılar için geçerli olduğunuda ekledi. saygılarımla.............[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gozupek Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hım kötü olmuş T_T[signature][hline]Aege Jasper Paticik Guild Ares Thalia_El_Fayed-Jasper-Rainstely:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Dunde bu lag vardı bence sıkıntı serverden kaynaklanıyo cünkü serverlere sık sık restart geliyor..[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 LOL oldu o zaman :D[signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( ) Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Beklemedeyiz) Clan: Karizma Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eminmisin?[signature][hline]Cypher ırk:el morad lvl:40 durum:soyulmuş,fakir job:assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: myth_71, 24 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki: Sonunda araştırıp öğrendim arkadaşlar T.T.(Türk Telekom) da çalışan bir arkadaşa internetin bugün neden bukadar yavaş olduğunu K.E diye online bir oynadığımı ve çok sorunlu olduğunu dile getirdim. Yur dışından bağlanaların böyle bir sorunda yaşanmadığını da söyledim. O da bana perşembe ve cuma günleri hep böyle olacağını çünkü Türkiye'deki bankaların veri transferlerinin eskiden cuma günü yapıldığını ama çok yoğunluk yaşandığı için perşembe'yede aktarıldığını söyledi.Yanlız bunun sadece yurt dışı bağlantılar için geçerli olduğunuda ekledi. saygılarımla............. bence külliyen yalan . bunu ayda yılda bir mi yapıolarmış? çünkü bu hafta sürekli böyleydi ve geçen hafta cuma günü böyle bişi yoktu. sorun apaçık ortada ya telekom bi b.klar yapıo yada K2 network Bence telekomdan var bişi çünkü normal sitelerede girmio iyice salakladı net[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK [Bu mesaj Joey tarafından 24 Kasım 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar