Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bankaların veri transfer günü :(

myth_71

Öne çıkan mesajlar

Sonunda araştırıp öğrendim arkadaşlar T.T.(Türk Telekom) da çalışan bir arkadaşa internetin bugün neden bukadar yavaş olduğunu K.E diye online bir oynadığımı ve çok sorunlu olduğunu dile getirdim. Yur dışından bağlanaların böyle bir sorunda yaşanmadığını da söyledim. O da bana perşembe ve cuma günleri hep böyle olacağını çünkü Türkiye'deki bankaların veri transferlerinin eskiden cuma günü yapıldığını ama çok yoğunluk yaşandığı için perşembe'yede aktarıldığını söyledi.Yanlız bunun sadece yurt dışı bağlantılar için geçerli olduğunuda ekledi.
saygılarımla.............[signature][hline]Oyun oynamak bir sanattır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
myth_71, 24 Kasım 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
Sonunda araştırıp öğrendim arkadaşlar T.T.(Türk Telekom) da çalışan bir arkadaşa internetin bugün neden bukadar yavaş olduğunu K.E diye online bir oynadığımı ve çok sorunlu olduğunu dile getirdim. Yur dışından bağlanaların böyle bir sorunda yaşanmadığını da söyledim. O da bana perşembe ve cuma günleri hep böyle olacağını çünkü Türkiye'deki bankaların veri transferlerinin eskiden cuma günü yapıldığını ama çok yoğunluk yaşandığı için perşembe'yede aktarıldığını söyledi.Yanlız bunun sadece yurt dışı bağlantılar için geçerli olduğunuda ekledi.
saygılarımla.............

bence külliyen yalan .
bunu ayda yılda bir mi yapıolarmış?
çünkü bu hafta sürekli böyleydi ve geçen hafta cuma günü böyle bişi yoktu. sorun apaçık ortada ya telekom bi b.klar yapıo yada K2 network

Bence telekomdan var bişi çünkü normal sitelerede girmio iyice salakladı net[signature][hline]Name : Marla_Singer
Server : Ares

KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK

[Bu mesaj Joey tarafından 24 Kasım 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...