Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 blacksee şimdi adamın sana verdiği linkin üstüne gel sağtuşu tıkla kısayolu kopyala de sonra flash get i aç orda download var orda sağ tıkla open de bi yer gelecek ordaan url nin üzerine sol tıkla ctrl+v ye bas gelen pencerede yukarda url yazıyo onu sil oraya sağtuşu tıkla yapıştır de aşşaüıdan ok i tıkla bukadar :tebrikz:[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 download ın üstüne geliom sağ tıklıyom open yapıom önüme hiç bişe çıkmıo :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yaw sen en iyisi git bi kafeye indir ordan cd ye çeksin adam getir yükle evine hiç uğraşma ben medic in dediklerini yaptım %5 dolmustu koptu internet tekrara bağladım şimdi devam ediyo çatır çatır indiriyom :-P[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bi kere daha anlat yaaaaa anlamadım ben halla halla şu oyunu icat edenin ta töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 nerde yenile yapıcam onu anlamdımmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: X_MeDiC_X, 23 Kasım 2005 18:40 tarihinde demiş ki: 1. verdiğim linki kopyala 2. flashgeti aç 3.yeni de(edit in altında dosya kağıdı şeklinde) 4.gelecek sayfada en üstte url kısmına bu nu yapıştır 5.tamam de 6.en sola bi alan var flash get var download var downloaded var 7.download a tıkla 8.sayfa gelecek orda knight dosyasına sağ tıkla 9.start de 10.oyna hacklen ban ya 11.bi daha sorma çatlıcam 12.kolay gelsin.. yenile yok beeee...offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 son bi kere detaylı anlatın şu knight onlinsız pc olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 arkadasım salak mısın taklit mi yapiyorsun?[signature][hline]"Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: BlackSee, 23 Kasım 2005 18:51 tarihinde demiş ki: son bi kere detaylı anlatın şu knight onlinsız pc olmuo beyler bakın da görün işte bunun gibi kaç tane var yoksa türünün tek örneğimi insanla dalga geçiyo yazık işte böyle insanlar yüzünden kimse kimseye yardım etmek istemiyo ne diyim alan yetlikilisi lütfen banla şunu yeter artık .....pm atıp durmasınnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya abi anlamadım sadece flash get i masa üsten den mi aççam onu anlamadım we nerde yenile yapıp o klasör ü yapıştırcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ne dalghası abi oyunu yüklemek isitorum anlamadım nerde yenile yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: X_MeDiC_X, 23 Kasım 2005 18:54 tarihinde demiş ki: said: BlackSee, 23 Kasım 2005 18:51 tarihinde demiş ki: son bi kere detaylı anlatın şu knight onlinsız pc olmuo beyler bakın da görün işte bunun gibi kaç tane var yoksa türünün tek örneğimi insanla dalga geçiyo yazık işte böyle insanlar yüzünden kimse kimseye yardım etmek istemiyo ne diyim alan yetlikilisi lütfen banla şunu yeter artık .....pm atıp durmasınnnn .............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: dory, 23 Kasım 2005 18:52 tarihinde demiş ki: arkadasım salak mısın taklit mi yapiyorsun? lülü T.W bunu diyosa allah tutmayin beni :-p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuu abi saol allah razı olsun saolllllllllllllllll size çoooooooooooooooooooook tty ederim zmnnınızı aldıysam da sry diorum byes saol un Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: BlackSee, 23 Kasım 2005 18:57 tarihinde demiş ki: olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu olduuuuuuuuuuuuuuu abi saol allah razı olsun saolllllllllllllllll size çoooooooooooooooooooook tty ederim zmnnınızı aldıysam da sry diorum byes saol un NP ama lütfen bi daha sorma.... yemin ederim bulurum :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 blacksee en iyisi yarın bi cafe ye gidiyosun www.knightonlineworld.com dan 1299 patchi ni indiriyosun onu ordan cd ye çektirip evine yüklüyosun bidahada soru sormuyosun :horace:[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: MetalStyl3, 23 Kasım 2005 19:05 tarihinde demiş ki: blacksee en iyisi yarın bi cafe ye gidiyosun www.knightonlineworld.com dan 1299 patchi ni indiriyosun onu ordan cd ye çektirip evine yüklüyosun bidahada soru sormuyosun :horace: öyle yaparsa yine olmaz kafamızı bilmemne yapar noldu seninki oluyo mu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 %43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: MetalStyl3, 23 Kasım 2005 19:52 tarihinde demiş ki: %43 oo paşam kolay gelsin oynadıkça bizi anarsın dime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 %46 :horace:[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 beyler yükledim ama şimdi 1299 u nere kaydetcem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 ya sölein hadi pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 kaydetmeyecen onu çalıştıracan knight silinecek sonra knighti cd den yükleyecen patchleri dolduracan oynayacan :D[signature][hline]Rape Me Slow... :rock::hrr::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: xXCuRiousXx, 23 Kasım 2005 17:59 tarihinde demiş ki: boş iş bunlar :D :D[signature][hline]JimmyFloyd (lvl 62) , VisuaL_TR (lvl 60) Berserker HEROES DİES ''A new power is rising in Cyper !'' COmiNg SooN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSee Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya benim pc de ko nun setup u war ztn onu silim mi? baştanmı yüklim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar