king_asil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bırde bu oyunu oynayan asırı dercede turk ve bu sıteye asırı derecede ILGI var bız neden bıraz sacma ve basıt ama herhangı bı server da paticik clanı olusturmuyoz bnce acayıp cok tutulur eger varsada kusuruma bakmayın ama kurulsa ıyı olur murtaza abı nın serverında da vede murtaza abı kursa yada dıer yetkılılerden bırılerı bn kurulmasını ısterım sızınde goruslerınızı beklerım abı ler arkdaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 çok konuşuldu kesin bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hade ya aslında kurulsa bıısım gıbı fedekar bonkor vede arızası olmayan ınsanlar la cok ıyı olur valla ama tek eksık bızde yumusama gevseklık ve takım oyunu yok bu dedıklerımıde yapacak yonetecek ınsanlar bnce bu sıtenın alan yetkılılerı bana gore . ama kurulsa oyunun en ıyı clanı olurdu cvp ları beklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YOYO Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 emin olma [Bu mesaj YOYO tarafından 24 Kasım 2005 15:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bY_baD Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bu konu 51351241261241 kere tartısıldı yaf artık acmayın sole topicler.[signature][hline]Abi Okimam Yazmam Yoq ßarmak ßassam Olirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya kardes bu konun acıldıgından haberım yok dovseydın !!! bılsek yazmazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Aklına hiç arama çubuğunu kullanmak gedimi? Bu konu milyon kere konuşuldu. Burada yazanların çoğu üst clanlarda belli konunda olanlar. Bir kısmı da yalnız takılanlar. Diğer eziklerin olduğu bölümü hiç katmıyorum bile. Hiç kimse clanını bırakıp ne olacağı belirsiz bir clana gelmez. Birde tabii sağlam adamların hepsi oyunu bıraktı(Homeric, Araq, Zian vb.). Geri kalanlarlada bir clan kursan vasatın üstüne geçmez. Şu sorunda var tabii kaç ten clan kurarsın paticik gibi büyük bir camia için? Bu ve buna benzer birçok sorundan kurulamaz paticik clanı.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Ok hadi kur aga sen biz gelios[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: Necro, 24 Kasım 2005 15:36 tarihinde demiş ki: Ok hadi kur aga sen biz gelios aga baba party plz XDclan plz pelerin var mı abi assist olayımmı süper adamlar toplarım en az 50k np gelir aga baba plz..lütfen aga.[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred zuhaha shevchenko naptı uleynn fb liler zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Clanın adını ne yapcan PaTi yap =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 poli degistir len su imzanı =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 pısman oldum keske sormasaydım bole bı soru sadece yorumlarınızı ogrenmek ıstedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: polifonik_osuruk, 24 Kasım 2005 15:37 tarihinde demiş ki: said: Necro, 24 Kasım 2005 15:36 tarihinde demiş ki: Ok hadi kur aga sen biz gelios aga baba party plz XDclan plz pelerin var mı abi assist olayımmı süper adamlar toplarım en az 50k np gelir aga baba plz..lütfen aga. aga 50k vererek kılana giremen aga zati argadaş pelerin i dupelemis aga :( siliceklermis[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tmm la gitmeyin fazla üstüne asjaajsdjasj =9[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Biraz konuyla alakasız ama pelerini dupelemiş diyince aklıma geldi; Geçenlerde bir int. cafeye gittim. İşlerim vardı Neyse yanımda da bir çocuk soyulmuşum falan dedi bağırarak. Bende sordum "ne olmuş ne gitmiş" falan diye Çocuğun bana verdiği cevap "abi pelerini çalmışlar daha yani almıştıya tüh allah belalarını versin. Ne istediler benim pelerinimden" **koptum valla**[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 58 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar