Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik clanı kurulmalı

king_asil

Öne çıkan mesajlar

Bırde bu oyunu oynayan asırı dercede turk ve bu sıteye asırı derecede ILGI var bız neden bıraz sacma ve basıt ama herhangı bı server da paticik clanı olusturmuyoz bnce acayıp cok tutulur eger varsada kusuruma bakmayın ama kurulsa ıyı olur murtaza abı nın serverında da vede murtaza abı kursa yada dıer yetkılılerden bırılerı bn kurulmasını ısterım sızınde goruslerınızı beklerım abı ler arkdaslar
Sosyal ağlarda paylaş

hade ya
aslında kurulsa bıısım gıbı fedekar bonkor vede arızası olmayan ınsanlar la cok ıyı olur valla ama tek eksık bızde yumusama gevseklık ve takım oyunu yok bu dedıklerımıde yapacak yonetecek ınsanlar bnce bu sıtenın alan yetkılılerı bana gore . ama kurulsa oyunun en ıyı clanı olurdu cvp ları beklıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Aklına hiç arama çubuğunu kullanmak gedimi?
Bu konu milyon kere konuşuldu. Burada yazanların çoğu üst clanlarda belli konunda olanlar. Bir kısmı da yalnız takılanlar. Diğer eziklerin olduğu bölümü hiç katmıyorum bile. Hiç kimse clanını bırakıp ne olacağı belirsiz bir clana gelmez. Birde tabii sağlam adamların hepsi oyunu bıraktı(Homeric, Araq, Zian vb.).
Geri kalanlarlada bir clan kursan vasatın üstüne geçmez.
Şu sorunda var tabii kaç ten clan kurarsın paticik gibi büyük bir camia için?
Bu ve buna benzer birçok sorundan kurulamaz paticik clanı.[signature][hline]Server: Diez
ID: Holydexteriyus
LvL: Bugünlük 58
Clan: Hanedans
Np: 5xxx
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Necro, 24 Kasım 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
Ok hadi kur aga sen biz gelios

aga baba party plz XDclan plz pelerin var mı abi assist olayımmı süper adamlar toplarım en az 50k np gelir aga baba plz..lütfen aga.[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %17
Np:100k+
Clan:Sacred
zuhaha shevchenko naptı uleynn fb liler zuhaha
Sosyal ağlarda paylaş

said:
polifonik_osuruk, 24 Kasım 2005 15:37 tarihinde demiş ki:
said:
Necro, 24 Kasım 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
Ok hadi kur aga sen biz gelios

aga baba party plz XDclan plz pelerin var mı abi assist olayımmı süper adamlar toplarım en az 50k np gelir aga baba plz..lütfen aga.

aga 50k vererek kılana giremen aga zati argadaş pelerin i dupelemis aga :( siliceklermis[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz konuyla alakasız ama pelerini dupelemiş diyince aklıma geldi;
Geçenlerde bir int. cafeye gittim. İşlerim vardı
Neyse yanımda da bir çocuk soyulmuşum falan dedi bağırarak. Bende sordum "ne olmuş ne gitmiş" falan diye
Çocuğun bana verdiği cevap "abi pelerini çalmışlar daha yani almıştıya tüh allah belalarını versin. Ne istediler benim pelerinimden"

**koptum valla**[signature][hline]Server: Diez
ID: Holydexteriyus
LvL: Bugünlük 58
Clan: Hanedans
Np: 5xxx
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...