flood83 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 netten cektigim divx filmlere altyazılara sonradan ekledigimden dolayı vcd ye cevirdigimde bu yazıları ekleyemiyorum bunu yapmanın bir yolu varmı varsa nasıl nerodan denedim olmuyor altyazı gormuyor avi yi mpeg ye ceviriyorum fakat altyazısız bunu ona nasıl ekleyebilirim bu işle iyi ugrasan birileri yokmu koca paticikte gecen yine bole 1 konu actim bana divxplanet adresi verdiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 http://www.divxplanet.net/docs/dvd_auth/dvdauthoring1.htm linkinde eminimki divx le ugrasan arkadasların cok işine yarayacak bilgiler buldum bir goz atın derim !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aKuMa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 virtual dub ile zamanında yapıyorduk ama cok uzun ve zahmetli bir is. Bir divx player edinmek daha mantıklı.Amacın ticaret ise onu bilemicem.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar