KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 said: X_MeDiC_X, 23 Kasım 2005 19:48 tarihinde demiş ki: dün ben girdim herkes archer :D ehehehe herkes bana ozeniyo o yuzden.. kosp mospla alakali diil D:[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 bak sen şu geyik1 geyik2 işini bi düşün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 :D:D:D:D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X_MeDiC_X Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 oyunda deilsen bi baksana serverlar boşaltılmaya başladı mı :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Oyundayım.. Sabah 8 Den BEri Dark Vane Satmaya Calisiiorum.. Nakit Para Haric Hersey Teklif Ettiler 60 Lvl Warrior ßile :D :D[signature][hline]OLYMPIA YI BEKLIYORUZ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 yanındabi it var la frankestayn guart die adamın gotunden ayrımıo bende bi car actım biliom karus obide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCkopat_WarrioR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :Birgbirg: bu adam GM ama Amerikada saatler uymuyo adamla geceleri baya banlıyo kosp cuları gece girin bakın her gün bi ton adamı banlıyo ama macrocular mantar gibi devamlı türüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CAKO20 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 pc ya abi adam banlıyo diyosunda aynı adamı kaç defa banlıyo sölermisin bana size bi önerim olcaka cz de pk yapmak istiyorsanıs invertoryde bi arrow def ve dager def talia skin bulundurun veyahutta bu deflere sahip item bulun ozman fasla çakamıyolar[signature][hline]NİCK : CAKO LVL : 60 - PALADİN IRK : EL MORAD CLAN : REVENGE NP : 25K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar