Pingu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Oh be rahatladım valla çok sağolun =) sorun bende değilmiş tek merak ettiğim şey buydu. Ben maç izliyim biraz moral depoliyim okula gidicem daha yatılılık pff teşekkürler..[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 salak kız sendromu işte!biraz haraketimsi oldu ama... ya ben anlamıom bu kızlarıda erkekleride. kızlar istedii gibi erkek bulamazken"beni koruyup kollucak sahip çıkacak ilgilenecek birisi olsun"derler,sonra aynı böle bi çocukla bişiyler olur hooooop iş hemen "beni çok sıkıyosun,bunaltıosun"a döner. erkeklerde "şöle şeker olsun sıcakkanlı bişiy olsun veya ağır ,oturmayı kalkmayı bilen ciddi bişiy olsun" der işte bulur istedii gibi bi kız sonra "çok soğuk çok protokol be abiiiii!" veya "of hocam ya çok yılışık bişiy bu,paso bıcır bıcır nereye jadar yaaaa!!" demeye başlar bundan farklısını görmedim daha.varmı itirazı olan bu anlattıma?aksine şahit olmuş bi insan evladı varsa yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Dediği laf şu aynen: " Seninle çok iyi vakit geçirebiliriz , ortak yönlerimiz olabilir ama beni çok sahipleniyorsun hep benimle ilgilenmek istiyorsun bidaha görüşmeyelim hayatımdan çık " =) Ya bende çok safmışım ya oh be akıllandım artık[signature][hline]..// you .// me //_ll_ death ....ll god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 * EDİT: bugun akşam bir gül verdim alırken mutlu oldu yagmurda eve giderken beni çok sıkıştırıyorsun arkadaş olalım dedi sonra duragın orada ne yaparsan yap umrumda değilsin dedi,... Ben olsam O laftan sonra kafa atardım valla :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 sessiz sessiz oturan herkes olgun diil olm...genellikle piskopat :D[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 şu anki kız arkadaşımda bana benzer şeyleri yaptı ve bana karşı da çook souk davranıyodu.. beni 3 kere reddetti ancak 4.kez konuştuğumda kabul etti. sonra beraber tercihlerimizi yaptık şu an 2mizde ankarada okuyoruzz ve 11 aydır beraberizz. bence vazgeçme !!![signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır... /////////////////////////////////////// Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur... /////////////////////////////////////// daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar