Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlayamadım...

Pingu

Öne çıkan mesajlar

12 Ağustos 2005 günü dersanenin hızlandırma kursları başlamıştı, sınıfa girdiğimde ilkokuldan bir arkadaşımı gordum beraber en arkaya geçmiştik yan sıramızda sessiz sakin 2 kız oturuyordu, sadece sessizlikleri ve diğer kızlardan daha olgun davranışları dikkatimi çekmişti..
Daha adını bile bilmiyordum 1 hafta boyunca göz göze bile gelmedik, daha sonra paticikte öğrendiğim kibrit-füze tutorialini denerken yanıma geldiler, tanıştık falan, birisi uzun boylu ve düz saçlıydı , çok soğuk gelmişti bana, diğeriyse daha neşeli ve kısaboyluydu..

Derslerde hep bir ön sıramıza gelmeye başladılar, onların okulundan mezun olan bi arkadaşıma tanıyıp tanımadığını sordum yakın arkadaş olduklarını söyledi, bu arkadaş sayesinde msn adreslerini almıştım..

Birkaç hafta sonra şaka yoluyla, sıcak davranan kıza sinemaya ne zaman gidiyoruz falan filan gibi şeyler söyledim =) tabi şakaydı oda biliyordu şaka oldugunu.. Kendime yakın hissetmiştim iyi arkadaş olabilirdik.. Soğuk gibi gözüken aslında gülmeyi çok seven bir kızmış arkadaşı, msn adresini almıştım konuşmaya başladık.. ( şaka yoluyla kur yaptıgım değil diğeri ) Konuştukça pekçok ortak yönümüz çıktı, aralıksız 2-3 saat sohbet ediyorduk hergün.. Kaptırmıştım iyice kendimi.. Erkek arkadaşı olup olmadıgını sordum, yok dedi, akşamları dışarı çıkar mısın dedim, arasıra çıkıyorum dedi, kimlerle dedim erkek değil merak etme falan dedi =)

Neyse böyle devam etti 1-2 hafta, daha fazla kendimi kaptırmadan sormaya karar verdim, yavaş yavaş belli ettim önce, sonra bana inanmadığını çok şaşırdığını falan söyledi, biraz daha bekledim, bu sefer ÖSS yi ve derslerini bahane etti, biraz daha zaman geçti ve bilmiyorum ama olmaz heralde demeye başladı, Başkası mı var dediğimde, evet dedi, 10dk sonra da hayır başkası yok yalan söyleyemem dedi, Ben umutlanmıştım tabi, eğer istemese neden başkası yok yalan desin vs vs

Şimdi ise o lafımın uzerinden 1 ay geçti başkası var artık demeye başladı, her hareketime soğuk yaklaşmaya çalışıyor, hep bir önyargı besliyor , anlamıyorum anlayamıyorum..

Ne yapmalıyım ben? Haftasonu 16 saat , hafta içi haftanın 3 günü görüyorum ve ben ona bukadar değer verirken bağlanmışken onun umursamadan gülebilmesi bana çok koyuyor...[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god

Bir keresinde matematik defterini istemiştim fotokopi bahanesiyle.. Defterin ilk açacağı sayfasına gül yaprakları koymuştum =)..

* EDİT: bugun akşam bir gül verdim alırken mutlu oldu yagmurda eve giderken beni çok sıkıştırıyorsun arkadaş olalım dedi sonra duragın orada ne yaparsan yap umrumda değilsin dedi,...

Ve boynunda aldığım kolye vardı...

[Bu mesaj Pingu tarafından 20 Kasım 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pingu, 20 Kasım 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
Ne yapmalıyım ben? Haftasonu 16 saat , hafta içi haftanın 3 günü görüyorum ve ben ona bukadar değer verirken bağlanmışken onun umursamadan gülebilmesi bana çok koyuyor...

t.f. öğrencisiyim. aynı sınıftayız 6 sene boyu haftada ortalama 30 saat göreceğim. haline şükret. ve anlatmamı istemezsin seninkinden çok daha berbat bi durum.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla çok acıklı. ben kızlardan uzak durun derken bişey biliyomuşum demekki. Ha ben de kaşındım gittim söledim şimdi o bana diyo gel arkadaş gibi olalım diye. Kızlar acaib yaratıklar yau[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Sosyal ağlarda paylaş

benm sorunum da görememek! herkesin derdi farklı! bizde ayrıldık ama arkadaş gibiyiz (tabi ben hala boş değilim) bu sene öss ye girecek bende onun için rahat bırakmak istiyorum onu! bizim ayrılma nedenimiz de öss idi! bence onunla konuş ve öss den sonra beraber olmaya bakın çok üzülme insan üzülünce bişey kazanmıyo! sadece üzüntüyle yaptığı yanlışlar oluyo! inş. anlaşırsınız![signature][hline]DIDO!
No one ever die from wanting too much!
«::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::»
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pingu, 20 Kasım 2005 20:28 tarihinde demiş ki:
Ne yapmalıyım ben? Haftasonu 16 saat , hafta içi haftanın 3 günü görüyorum ve ben ona bukadar değer verirken bağlanmışken onun umursamadan gülebilmesi bana çok koyuyor...
geçmiş olsun,toparlaması çok zor oluyor..
tam düzeldim,artık iyiyim laylaylom moduna girdiğinde 5saniye onu görmen bile duygularını altüst ediyor..ya başka birini bulucan öyle unutucan,yada 3-4ayın kötü geçicek..

edit:editin hakkında yorum yaparsak,artık iyimser planlar kurmaktan vazgeç bu kız hakkında..üzülmemeye demiyorum,üzülmemeye çalış..kıza fazla ilgi göstermişsin doğal olarak,kızda ben süper biriyim moduna girmiş,bunu düzeltemezsin artık..

[Bu mesaj _-_ShadowSong_-_ tarafından 20 Kasım 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jacabo, 20 Kasım 2005 21:18 tarihinde demiş ki:
allah sabır versin
[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Başından biliyordum ilgi gosterince şımaracağını değerini bilmeyeceğini ama bilsemde tutamadım kendimi ama o anlamadı benim onun için düşündüklerim onun sahip oldukları değildi benim sevgimdi..[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Sosyal ağlarda paylaş

karsi tarafin bir anlik ne istedigini bilmemesi , dengesizligi , düsünmeden hareket etmesi , karsi tarafa sonucunu düsünmeden umut vermesi insani böyle etkiliyor sanirim.
Eminim onunla ilgilenmedigini gösterirsen , bu sefer o pesinden gelmeye baslar.[signature][hline]These words remain silent
My mouth will not give them life
So they come creeping back to me
To tear my heart to shreds
But I would not forgot this pain...

lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

Kızı çok fazla yıpratmışım, çok üstüne gidiyormuşum, psikolojisi bozulmuş daha once hiç bi arkadaşı oyle gormemiş onu çok sahipleniyormuşum, birisi vurmaya kalkınca vurdurtmuyormuşum =) kısacası ben çok şanslıymışım =) buldugum karaktere bak ya off neyse bıraktım tamamen artık aramıyorum kendisi bilir, yorumlarınız için teşekkürler...[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Sosyal ağlarda paylaş

Temelde bence Öss korkusu kim nederse desin.Ama o bile bunun farkında değil.Çünkü olay bilinçaltında.Çünkü kendini sana ayırırsa biliyorki onun için sadece sen olacaksın.Ama şunu hesaba katmıyor.O da seni düşünecek az da olsa ve bu konsantrasyonunu bozacak.Halbuki iyi bir kafa ile beraber bir Üni ye girmeye kalksanız çalışırsınız.Hatta çalışmayı bir ödül olarak kullanıp performansınızı arttırırsınız.Ama neticede şu varki maalesef böyle olmadı.Tek tavsiyem sana-ki böyle dersem en az 3 tane yazarım-kız sana nasıl davranıyorsa ona öyle davran.O zaman sana içten içe minnet duyar.
Önemli Not:Bu yazılanlar tek bir senaryoya bağlı,kısaca eğer bir yerde bile kopukluk bile varsa ve böyle olmadığını düşünüyorsan bu yazıyı görme gitsin...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

En iyisi böyle davranırsan bu sefer o soracak sana değişen ne diye?Yada mutlu olacak(ki bu olursa bilki bu kızdan ne cacık ne ...neyse...).Bu nedenle sonuçta kazançlı çıkan sensin hadi kolay gelsin...

Not:Bide kızın sana dönme ihtimali var ki bu en karmaşık durum...Bişi sorcam bide jedilerin sözü neydi hani forceli olan?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Felaket yaktı..."
Sosyal ağlarda paylaş

Sözü bilmiyorum,

Da bilmiyorum artık kendi kaybedecek zaten onemli değil , çok dengesizleşti son gunlerde zaten, 10dk once çok samimiyken 10dk sonra çok sert olabiliyor, en yakın arkadaşı tamamen bana kıskançlığından dolayı olumsuz etkilemeye çalışıyor. Kendiside bunlardan etkilenip inat yapınca bana çok zarar verdi, ama artık istemiyorum bu zararı çünkü devam ederse daha kötü olabilir. Dönme ihtimali olsa bile bilmiyorum artık ne kadar sağlıklı olur. Tekrar teşekkürler. Dönse aslında hayır diyemem ben =)[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Sosyal ağlarda paylaş

Pingu merak etme böyle senin gibi tam anlamıyla kazığı yiyenler birkaç ay acı çeker sonra bi daha bi numaraya gelmezler[signature][hline]NuKe, 04 Kasım 2005 01:03 tarihinde demiş ki:
Hayır efendim olmaz oyle şey. Kadın erkek eşittir. Kızlar da lol desin. Hatta kızlar da ayakta işesin. !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Kız dengesizse dediğim büyük ihtimal doğru onu çeken bir iki şey var arada yalpalıyor.Kendini engellemeye çalışıyor başaramayınca soğuklaşıyor...Bırak daha zihinsel ergenliği geçmemiş seçim yapamıyor.Yani kızı takmaya değmez...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Felaket yaktı..."
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ne kazıpı ya ben kazığı hayattan yedim =) gittim onunla tanışarak, tam anlamıyla dengesiz ve duyguları okadar karışık ki =). Kız gidip Ankarada okula giden birisyle MSN de goruşuyormuş ondan çok etkilenmiş falan filan, iğrendim yani anlayacağınız bu mantıktaki biri ters bana zaten..[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bungala, 22 Kasım 2005 22:08 tarihinde demiş ki:
Kız dengesizse dediğim büyük ihtimal doğru onu çeken bir iki şey var arada yalpalıyor.Kendini engellemeye çalışıyor başaramayınca soğuklaşıyor...Bırak daha zihinsel ergenliği geçmemiş seçim yapamıyor.Yani kızı takmaya değmez...

Tam demeye çalıştığım şey, başkalarıyla konuşunca rahatlayıp daha iyi anlıyor insan.[signature][hline]..// you
.// me
//_ll_ death
....ll god
Sosyal ağlarda paylaş

Bide msnden etkileniyor yanında delikanlı varken.Azuhahahahahaha tamam abi tamam konuşmaya değmez öeh....Dur karnıma ağrı girdi pizza kaldı yanımda...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Felaket yaktı..."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pingu, 22 Kasım 2005 22:11 tarihinde demiş ki:
Abi ne kazıpı ya ben kazığı hayattan yedim =) gittim onunla tanışarak, tam anlamıyla dengesiz ve duyguları okadar karışık ki =). Kız gidip Ankarada okula giden birisyle MSN de goruşuyormuş ondan çok etkilenmiş falan filan, iğrendim yani anlayacağınız bu mantıktaki biri ters bana zaten..

bence de kız dengesiz hiç uğraşma boşver uzak dur kesinlikle.[signature][hline]bu ülkede yaşanmaz diyenler, bu ülkeyi yaşanmaz hale getirenlerdir. bu ülkede yaşanmaz diyenlerin suratına tüküresim geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...