king_asil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkdaslar artık yenı goruntuler koysanız su screenshotlara hep aynı nasıl yapıldını bılsem bnde yapıcam bıde nasıl yapıcamı soyleyın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 resimler sürekli güncellenio ama tabi bi kaç resim birbirinin aynı selam verirken çekilmiş resimler[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yeni konuya tıklamadan önce burayı görmedin mi yani?[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tam ben dicekdim murtaza sticky yapmış informer saolsun ugrasmıs :)[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tesekkur ederım kardesım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
king_asil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya bıde usttede bı konu actım onada bı yorum verın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar