king_asil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkdaslar artık yenı goruntuler koysanız su screenshotlara hep aynı nasıl yapıldını bılsem bnde yapıcam bıde nasıl yapıcamı soyleyın
Joey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 resimler sürekli güncellenio ama tabi bi kaç resim birbirinin aynı selam verirken çekilmiş resimler[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares KOSP tan banlanan arkadaşlar MUTLAKA TIK
_catastrope_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Yeni konuya tıklamadan önce burayı görmedin mi yani?[signature][hline]Allah belalarını versin tüm gm ve itemların silinmesine neden olan kişilerin. Verdiğim paralar haram zıkkım çocuklarına zehir olsun! Dupelerle birlikte bizimkileride sildikleri için onları allaha havale ediyorum!! :hrr::hrr::hrr:
CursetH Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tam ben dicekdim murtaza sticky yapmış informer saolsun ugrasmıs :)[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP
king_asil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 tesekkur ederım kardesım
king_asil Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya bıde usttede bı konu actım onada bı yorum verın
Öne çıkan mesajlar