Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Np Den Dolayı Gelen Semboller

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu konu öncedende açıldı arkadasımm bi araştırma yapın bulamadıgınız zaman topic atınız plzz..[signature][hline]ID : MiLiTaN_44
LvI :5x
Server : CypHer
np : 6xxx
Not_: Artık Fakir SoyuLdu :(
Mesaj tarihi:
Sağ Taraf önemLi Sanırım Benim Sağ Taraf 10 k küsür iken k geldi sonra 20 k küsürken M geLdi Sonra S geLdi EnSon Dün KırmızıLı bir SemboL geLdi şuanki sağ taraf 35k küsür ... Ben bişi anLamadım Her girdiğimde Simge değişiOr :D[signature][hline]Nation : ELmoraD
Nick : pCBuyucu
LwL : 61 ( %1.01 : o) )
CLan : AshQiyA
Race : Arch Mage (Paper)
Np : 5x.xxx
Server : Cyhper
Msn: [email protected] - [email protected]
Mesaj tarihi:
Bana TorpiL geçiOrLar Yada Gece Gündüz cz takıLdığım iÇin oLabiLir :D Ama Son SemboL ŞekiL bişi Hoşuma gitti ama Ayın Sonu gelior sıfırLAnacak sağ taraf :D[signature][hline]Nation : ELmoraD
Mesaj tarihi:
np ler 0 landıktan sonra kasmaya baslarsın ılk basta K harfı vardır K harfini alırsın.sonra M harfı kımlerde varsa M harfıne sahıp olanların NP sini gecersen sende M olursun gectigin kişi K harfıne düşer.onun için hergun duzenlı bi şekilde np kasman gerekir.bu olay böle devam eder.en sonunda dragon D alırsın :P[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_
LVL : 62
NP : xxxx
Server :Cypher
Mesaj tarihi:
Ama Birden fazLa kişide M veya S SemboLLeri Var... NasıL geÇiOrSun Neyi GeçiOrSun ? MeseLa M Harfinden 30 Kişide var En Düşük oLanın np sini geçince mi ?[signature][hline]Nation : ELmoraD
Mesaj tarihi:
Evt. Ben zaten pLanLarımın arasında np kasma vardı iLk dedim 60 oLayım Sonra paso np kasacam Sonra cLan araken Sorarsın 61+ dediLer dewamLı 61 e kastım ondan sonrada np ye dewam... Kıyım mı var Revizyon mu var ?[signature][hline]Nation : ELmoraD
Mesaj tarihi:
revzyonlu kıyım ...... sen sakın durma np kas yakın elemanlar harıc 100k altı kalmayacak vede bundan sonra hergun en cok kımın ısmı solda ise ödül sagda ise banlayacam
[signature][hline]66 paper mage
np :15xxxx
clan :AshQiyA
server :cypher
El Morad

[Bu mesaj angelusy tarafından 24 Kasım 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj angelusy tarafından 24 Kasım 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Sağda oLunca öLmüş oLuOrSun öLenLere mi ödüL verecen :D+ oLarak Sen Bana DD BuL Benim iSmim Sağ tarafta zor çıkar[signature][hline]Nation : ELmoraD

[Bu mesaj pckopat tarafından 24 Kasım 2005 14:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
evet M harfinde olanların en alt sıradakını gecince sendede M oluyo ve o gectigin kişi K harfine düşüyo.bu bütün sembollerde aynı.[signature][hline]Char :_PoWeR_TURK_
LVL : 62
NP : xxxx
Server :Cypher
Mesaj tarihi:
dd ler 200m eder mi :D dd aLcam AciL tarafından. AssaLarın bana Vurduğu dmg yi düşürsem yeter daha bişi oLmaz bişi değiL iLk vuruşta YarıLadığı için town bile çekemiOrum :D 1000 den aşağı vuran yok 1400 1600 1800 ve 2000 ByCarizmaKiss vurdu en son 2000[signature][hline]Nation : ELmoraD
  • Yeni Oluştur...