CABALLOS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 evt arkadaşlar matrix online alıp oynamaya değer mi? yoksa bayar mı. genel olarak matrixi severim. mmorpg de oynayan biriyim. oynamaya değer mi sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Matrix seviyorsan hiç düşünme derim :)[signature][hline]Mike, 13 Kasım 2005 22:37 tarihinde demiş ki: pardon sen nerenle karıştırıodun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 matrix i seviyorum diyosan mutlaka al path of neo da mxo dan sonra cok guzel geliyo[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CABALLOS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 mxo yu kısa süre önce soenin alması beni düşündürüyo, swgyi batıran zihniyet mxo nun geleceğini nasıl belirleyebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anaglarell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Şuana kadar abese iştirak edecek bir durumla şahsen ben karşılaşmadım ki aksine playera olan ilgileri kesinlikle WB döneminden çok çok daha iyi.. Buna ek olarak oyun içinde item/sistemler konusunda pozitif yönde bi çok değişiklik yaptılar.. Bence SOE'yi falan düşünme sende kendini gerçeğin çölüne at ;) ...[signature][hline]Code Name on Recursion/LvL: Alad/30 Name: Alad Zeron HvCFT: None Rank: None Unit: Kung Fu Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar