Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 teshekkurler arcanecigim :) henuz flamer bulamamis olsam bile insanlarin anlamasi da ayri hos bisi :-p[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2003 abıcım ne destekmıs o be ... oyunun ofıcıal sıtesı bıle blackisle ... bu arada troika games ın eski oyunları hakkında bılgı sahıbı olan varmı ???[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 said: The_Delucian, 05 August 2003 23:38 tarihinde demiş ki: abıcım ne destekmıs o be ... iman destegi :P cidden, BIS in oyunla alakasi yok, yani FO beklentisi sacma biraz.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 oyunla alakası yok demek yanlış olur çünkü alakaları var neden sitesi blackisle da sorusunun cevabını ise bilmiyorum ancak nedeni oyunun hakları belki blackisle dadır sonuçta pazarlamayı da onlar yapıyor fallout beklemek ise çok saçma , fallout un devam oyunu değil ki bu ? sistemin aynı olmasına ise d&d kullanan oyunları örnek verebiliriz, yani sistem aynı olunca senaryo hede hödö benziyecek diye birşey yok ki bunu zaten burada yazmam bile saçma niye yazdım ki eheh[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 hernekadar benim insanlarla komunikasyon problemim olsa da arkeyn sagolsun yazdiklarimi rafine edip yaziyo benim postlarimdan sonra lol :) [hline] arcane... her eve lazim.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 5 gun kaldı ... heyecanla beklıyoruz ... bu arada sabah ın verdıgı game-pro son derece gereksız ... belkı LH nin demosunu verırler dıye aldıydım ... 2 ay once cıkan oyunların demoları falan var ... duzenlı olarak level takıp edıyosanız gereksız bır olay olmus ... araya sokusturayım dedım ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Skill nasıl dağıtıyoruz anlamadım hala. Yardım ehe[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 4 gun ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 YA yokmu skill nasıl dağıtılıyo anlatcak lol :)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 int ine göre level başına skill point alırsın sağ alttaki ufak tuşlardan biri skills isimli bi tuştur ona bas skill menüleri çıkacak istediğin skill i seç ufak + işareti var ona tıkladıkça puan veriyorsun yukarıda kaç puanın kaldığı yazar karakteri yaratırken seçtiğin 3 tag skill den birine puan veriosan verdiğin her puan 2 puan yerine geçer yani daha çok puan alırsın[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 hmm o artı işaretini bulamadım işte. neyse paladin türü birşey yaptım, arcane senini paladine benzedi baya. sanırım elimde patlamaz (inşallah : ) )[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 eğer benimkine benzediyse patlamaması lazım + işareti skill i seçince çıkıyor olabilir[hline]DürümMaster: Return of the Adana Total Casualties: 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 k skill problemini hallettim. oh be oyundan zevk almaya başladım :)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 saat 12 yı gectı kaldı 3 gun .... 3[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Şu search zırt pırt kapanıyo unutuyom açmayı. süper birşey ha. denizden eşyalar çıkarıyom. bu arada faerkin archer yaptım bide domination mı ne öyle birşey var. yavaşlatan , ondan koydum süper oldu tavsiye ederim. ama arcane'nin paladiniyle oynuyom hala eheh süper zevkli. archer gibi kaçmak gerekmiyo[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Çok çabuk bitti yahu :( Ya şu kırmızı taşta en fazla ne kadar ilerleyebildiniz ? Ben en fazla 1 i geçtim lol[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 unutmadan yazalım ... 2[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Fos çıkacak ama neyse hadi hayallerinizi yıkmayalım :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Bu fos çıkarsa greyhawkı bekleriz bizde :D[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 GreyHawk'ta fos çıkacak tüm umutlarım FO3'te[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Silphatos bunları neye dayanarak iddia ediosun ? lol[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: Predator-, 09 August 2003 00:56 tarihinde demiş ki: bu arada faerkin archer yaptım bide domination mı ne öyle birşey var. yavaşlatan , ondan koydum süper oldu tavsiye ederim. yavaşlatan domination'dan slow isimli büyü said: arcane, 29 July 2003 09:43 tarihinde demiş ki: bu arada feralkin yapmanı tavsiye ederim , trait olarak ranged weapon için en uygun ırk racial trait : eagle eye trait 1 : gifted trait 2 : arrows for words tag skill olarak ise ranged weapon tribal - domination evasion oyun stili : düşmana slow atılır kaçıp oklarsın nature's fury den de faydalanabilirsin oyunun başında, mana çok bol geliyor ilk perk olarak deadly accuracy seçtim ranged e 15 skill veriyor çok fazla damage vuruyorsun skill dağalımı olarak şöyle yaptım ranged i 60 ladım sonra artanlardan birkaç puan domination a en çok ise evasion a skill puanı harcadım [hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 said: arcane, 10 August 2003 18:57 tarihinde demiş ki: Silphatos bunları neye dayanarak iddia ediosun ? lol[hline]-God! Guys are all the same... -What? Responsible? Sadece rivayet :-)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 valla ne yalan soyleyeyım ... gunlerdır colde susuz yolculuk edıp bır vaha bulmus adam edasıyla sarılacagım lıonheart a ... o yuzden ne kadar kotu olursa olsun bana bayagı guzel gelecek ... tabıkı mukemmel olmayabılır ama dedıgım gıbı platonık asıgım ılonheart a ... cık be cık cık ... hmmm .... dayanamadım ... counter -- ... 2-1 =1 1 ... SALI GUNU (YARIN ) CIKIYO (INSALLAH) ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 bu arada lionheart icin demo da olusan genel rahatsızlıklardan dolayı bır kamu arastırması yapılmaya baslandı ... cıkması planlanlanan patch de neler olması ıstendıgı vb .. seyler oylanarak kararlastırılacak sanırım ... (kaynak = official forumlardaki bir moderator tread ı uzerıne yorum yaptım) (+kaynak = kıcımdan uydurdamda dıyebılırım)[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... [Bu mesaj The_Delucian tarafından 11 August 2003 00:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar