W_I_T_C_H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Arkadaslar artık ke de yeni acc acılıyor.Ben actım bitane.Gule Gule kullanın...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 aç aç yeni account açarken ,hayatında ki bir sürü güzel şeyi kapatacağını da unutma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semihgunes Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 İnsallah su sifre degistirmede aktif olur[signature][hline]Server:Ares Nick:Xaar_tr Lvl:6x ARCHMAGE Clan:UknighteĞ Satılık yada takas edilir msn:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W_I_T_C_H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D yeni server icin actım.Zaten kapatack neyimiz kaldı ki?Herşeyim silindi...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W_I_T_C_H Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Bu arada sifre değişmeyecek.Yeni acc. için şifreyi kendileri belirliyo...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Your login attempt was unsuccesfull.For your protection.the account will be locked after 3 failed attempts Biri bana bunu tercüme edermi rica etsem ?[signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( ) Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Beklemedeyiz) Clan: Karizma Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: VW__, 24 Kasım 2005 13:52 tarihinde demiş ki: Your login attempt was unsuccesfull.For your protection.the account will be locked after 3 failed attempts Biri bana bunu tercüme edermi rica etsem ? Bu nedir diye soran varsa söliym siteye login oldum ve böyle bi hata mesajı çıktı karşıma.. LOL! :hrr: [signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( ) Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Beklemedeyiz) Clan: Karizma Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crazy_Park Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 account açılıyor keşke blocklu accauntlarıda açsalar[signature][hline]Nick:tr_crazypark_20 Clan:CodeNamE NP:45000 Lvl:60 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar