Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ventrillo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bedava ventrilo server ' ı yok , aylık 10 dolar para ödersin yada arkadaşının ventinde takılırsın bedava vent olur[signature][hline]Name: ::Informer::
Clan: N/A
Server : Ares
LvL: 66
Nation: Karus
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
peki başka bunun gibi program lar biliyomusun team speak varmış bide ama bedava olucak öğrenci adamda 10 dolar nerde :P[signature][hline]lvl 6x
np 19k
class mage
server beramus
Mesaj tarihi:
saglam clanlarda ztn ventrillo beleş xD gir birine 4ever sohbet..yada ben sana Sacred'ınkini vereyim :D sadece 9 dolar:D[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %17
Np:100k+
Clan:Sacred
name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D
Mesaj tarihi:
DRT de serverlarinin kullanilmasina izin veriyor. Ama eskiden EK varken onlarin yakinlari ve onlarin girmesi yasakti.Su an birilerine dish biliolar mi bilmiorum.
DRT serveri tavsiye ederim. Muhabbetleri de guzel adamlarin.
Canin skilirsa gir herhangi bir odaya CZ odasi disinda bir odaya tabi.Exp kasanlar skintidan ii muhabbet eviriorlar[signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061
bu arada 10060 i da pek sevmeye bashladim :S

Mesaj tarihi:
said:
mrproblem, 24 Kasım 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
DRT de serverlarinin kullanilmasina izin veriyor. Ama eskiden EK varken onlarin yakinlari ve onlarin girmesi yasakti.Su an birilerine dish biliolar mi bilmiorum.
Canin skilirsa gir herhangi bir odaya CZ odasi disinda bir odaya tabi.Exp kasanlar skintidan ii muhabbet eviriorlar

yaw dur karıştırma DRT falan adama kiralıcaz aaa:D[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage %17
Np:100k+
Clan:Sacred
name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D
Mesaj tarihi:
said:
polifonik_osuruk, 24 Kasım 2005 09:41 tarihinde demiş ki:
said:
mrproblem, 24 Kasım 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
Canin skilirsa gir herhangi bir odaya CZ odasi disinda bir odaya tabi.Exp kasanlar skintidan ii muhabbet eviriorlar

yaw dur karıştırma DRT falan adama kiralıcaz aaa:D

Tamam o zaman :)
zaten simdi bir arkadasa rastladim DRT den onlar da kiralamaya bashlamish ama ishte pahali biraz onlarin ki 15 dolar.
Bak bu durumda sacred daha mantikli gelior ;)
hadi ekmege yagin balin da hazir :)[signature][hline]ottoman_prince
uğurlu sayım: 10061
bu arada 10060 i da pek sevmeye bashladim :S

Mesaj tarihi:
Serverimiz üzerinde Ventrillo server kurduk testlerde oldukca basarili gecti. Ama ortalama 50-60 kisi düsünüyoruz muhtemelen register mantigi ile ücretsiz verecegiz[signature][hline]Class:Mage
Clan:KittiesT_T
Our evil is inherited from our innocence
Mesaj tarihi:
Aman vermeyin paticikte ventrillo bilgilerini,çekilmez olmasın!!pelerin ver,para ver a.q,parti plzzz'i sesli duymak istemiyorum.Kendi serverımız var Allaha şükür takılıyoz sessiz sedasız.Gelmeyin!![signature][hline]Aha kafası yarıldı..
  • Yeni Oluştur...