fruelf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 arkadaşlar ventrillo bedava server bilen varsa ltf yazsın klanca konuşucazz server bulamadım...[signature][hline]lvl 6x np 19k class mage server beramus
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bedava ventrilo server ' ı yok , aylık 10 dolar para ödersin yada arkadaşının ventinde takılırsın bedava vent olur[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior
fruelf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 peki başka bunun gibi program lar biliyomusun team speak varmış bide ama bedava olucak öğrenci adamda 10 dolar nerde :P[signature][hline]lvl 6x np 19k class mage server beramus
holigun_tr Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya gündüz gelsen :D hepsini anlatsam sana yada teamspeaki indir server ksımına stfu.com yaz alsana team speak[signature][hline]ölüm korkusu geldiğinde ego sıvışır
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 saglam clanlarda ztn ventrillo beleş xD gir birine 4ever sohbet..yada ben sana Sacred'ınkini vereyim :D sadece 9 dolar:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 DRT de serverlarinin kullanilmasina izin veriyor. Ama eskiden EK varken onlarin yakinlari ve onlarin girmesi yasakti.Su an birilerine dish biliolar mi bilmiorum. DRT serveri tavsiye ederim. Muhabbetleri de guzel adamlarin. Canin skilirsa gir herhangi bir odaya CZ odasi disinda bir odaya tabi.Exp kasanlar skintidan ii muhabbet eviriorlar[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 bu arada 10060 i da pek sevmeye bashladim :S
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: mrproblem, 24 Kasım 2005 09:35 tarihinde demiş ki: DRT de serverlarinin kullanilmasina izin veriyor. Ama eskiden EK varken onlarin yakinlari ve onlarin girmesi yasakti.Su an birilerine dish biliolar mi bilmiorum. DRT serveri tavsiye ederim. Muhabbetleri de guzel adamlarin. Canin skilirsa gir herhangi bir odaya CZ odasi disinda bir odaya tabi.Exp kasanlar skintidan ii muhabbet eviriorlar yaw dur karıştırma DRT falan adama kiralıcaz aaa:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D
mrproblem Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: polifonik_osuruk, 24 Kasım 2005 09:41 tarihinde demiş ki: said: mrproblem, 24 Kasım 2005 09:35 tarihinde demiş ki: DRT de serverlarinin kullanilmasina izin veriyor. Ama eskiden EK varken onlarin yakinlari ve onlarin girmesi yasakti.Su an birilerine dish biliolar mi bilmiorum. DRT serveri tavsiye ederim. Muhabbetleri de guzel adamlarin. Canin skilirsa gir herhangi bir odaya CZ odasi disinda bir odaya tabi.Exp kasanlar skintidan ii muhabbet eviriorlar yaw dur karıştırma DRT falan adama kiralıcaz aaa:D Tamam o zaman :) zaten simdi bir arkadasa rastladim DRT den onlar da kiralamaya bashlamish ama ishte pahali biraz onlarin ki 15 dolar. Bak bu durumda sacred daha mantikli gelior ;) hadi ekmege yagin balin da hazir :)[signature][hline]ottoman_prince uğurlu sayım: 10061 bu arada 10060 i da pek sevmeye bashladim :S
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :tebrikz:[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D
RuneLaFey Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Serverimiz üzerinde Ventrillo server kurduk testlerde oldukca basarili gecti. Ama ortalama 50-60 kisi düsünüyoruz muhtemelen register mantigi ile ücretsiz verecegiz[signature][hline]Class:Mage Clan:KittiesT_T Our evil is inherited from our innocence
STRIKER_7_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Aman vermeyin paticikte ventrillo bilgilerini,çekilmez olmasın!!pelerin ver,para ver a.q,parti plzzz'i sesli duymak istemiyorum.Kendi serverımız var Allaha şükür takılıyoz sessiz sedasız.Gelmeyin!![signature][hline]Aha kafası yarıldı..
Öne çıkan mesajlar