Defender99 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 www.sanalbaskan.com futbol tutkunları yepyenı bır oyun baslamış her hafta buyuk oduller var bir goz atın vazgecemeyeceksınız[hline]Life is better with tackles, fumbles and touchdowns... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 hasta bişi bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 oba güzelmiş DynamicK Spor rulaz :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 ben pepelekpower :p urdum defans 3 lu ronaldo zago frank :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2003 kalede:mondi yedegi antepten ömer defansta:bülent, frank, tamas, orhan ak, servet orta saha : ayhan,ergün,okan koç, prates,sabri,tuncay,volkan forvet: ahmet dursun, hakan şükür, okan yılmaz, p.van.hoj. ümit karan orta saham feci sağlam valla :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 benım servet yedekte defans da kalede oscar cordoba orta saha: ıbrahım sergen ahmed hassan pancu okan koc yedeklerde 1 tane daha ıyı adam wardı ıbrahım toraman olabılır... forvet:ılhan , van hoojjdonke , okan yılmaz , serhat[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 abi sanal başkanlık olarak herseyimle hazırım kafada sitedeki girişteki kafanın aynısı benden özenmişde koymuslar :) yönetirim[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 aaaa ben tuncay ı unuttum ya tuh[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReeK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 yok abi bu güvenilir deil ntv varken buna bulaşılmaz şu yazana bakın sanal başkanlar sitemizde her 4 kez antremanları izlerlerse puan kazanır basit numaralar yaramaz bu bulaşmayın[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 bab almanyadan baglaniom die sacmaladi ya... girmio =) daha dorusu girio ekran da sirf yesil var... neyse ben fantezifutolu tavsiye ederim gendee...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Konyaspor Husnu Ozkara(3-4-3) 1.cordoba 2.ronaldo 3.frank de boer 4. zago 5.ahmed hassan 6 pancu 7 sergen 8 tuncay sanli 9 fatih tekke 10 ilhan mansiz 11 oktay derelioglu[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 eheh bekliyordum zaten bu sene acaba bu tip şeyler başlıyormu diye bakalım bi :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar