hector_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Utanıyorum kesdimden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :( Yazik olmuş. Bu kadar kaptirma bence kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 bencede abartmayin .hadi bizde kaciyoz dersten falanda.sinav yuh artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hector_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Vizesi düşüktü ama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Eee iyi drop aldın mı bari? Sonuçta iron necklage bile çıksa değdi mi?[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hector_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 pot cıktı bana koyan da oo zaten :( hector0330 63 woot du çaldılarrrrr :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 LOL! Bi oyun için hayatınızı tehlikeye atıyosunuz... Siz gerçekten şaşırmışsınız...Çok saçma senin yaptığın bir boss için sınava girmiyorsun dolayısıyla hayatınla oynuyorsun..Hadi okuldan kaçtım ders ten kaçtım felan desen neyse sınavdan hemde :([signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( ) Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Beklemedeyiz) Clan: Karizma Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Herşeyden kaç ama sınavdan kaçma. yapamıycaksın biliyorum ama online süreni minimu a indir. BenKo yu artık enfazla 2 saat oynuyorum. Çünkü biliyorum daha fazla oynasam "hadi şu item şu boss!.." diye 5-6 saate çıkıcak sonra da dersler tepetaklak olucak ardından babalara gelicem. Yapma.. Geleceğini tehlikeye atma bi oyun için...[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya iron necklace ciksaydi o sq'dan onu real paraya satip özel doktordan bi rapor ayarlardin gerisiniylede bi aksam efkar dagitirdin eheheheheh neyse saka bi yana bi daha :yapma:[signature][hline]Gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hector_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Sınavı da gec arkadas cevrende dagılıyoo... Benden size arkadas tavsiyesi bu oyunuu kimseye önermeyein yarın öbürr taraftaa hesabını veremezzsinizz..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Evet Bu konuda haklısın Hector[signature][hline]Server: Beramus Nick: YaaaMali Clan: Yok Character : Human Np : Durun Daha 62 Olmadan Yok NP Neyim :D Lvl : 5x Tek Rakip : Nerde O Eski Orclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ben simdi okula gidiyorum mesela zaten lag var :lol: hadi selametle :D[signature][hline]Gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Lag olmasa okula gitmeyeceksin yani :P[signature][hline]Server: Beramus Nick: YaaaMali Clan: Yok Character : Human Np : Durun Daha 62 Olmadan Yok NP Neyim :D Lvl : 5x Tek Rakip : Nerde O Eski Orclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 EEHUEHUEHEU[signature][hline]Nick: Synergenx (Soyuldu :( ) Lvl : 6x Np: 5xxxx Nation: El Morad (Beklemedeyiz) Clan: Karizma Job: Blade Master Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar