Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 evet biz neden winkawaks gibi daha güzel bir emülatörü kullanmıyoruz? bilmeyen warsa bir denesin geerçekten mameden daha iyi olduğnu anlayacaaktır. serwerları neden winkawaksın kaillarısı olarak deişteremiyoruz?[signature][hline]bayan arkadaş:serhat, gamze intihar etti,hastanede şu an. Ben:bişicik olmaz.1 hatfaya kalmaz akarsınız gene ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2005 hemen atlayayım çünkü hiç bir emulator mame nin oyun portföyünü yakalayamadığı için olabilir ama kailleraya cevirelim olayına gerek yok sen adama dersin "hade gel gavaks yapak" adamda varsa yaparsın :D (gavat gibi oldu ama idare et :D )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 :horace: portföy ne ya? cahilim. oyun çeşitliliği mi demek istiyorsun? :utaniem: ya saten haldır haldur dövüş bide uçak oyunları oynuyoruz onlarda kawaks da gayet güsel çalışıor ?[signature][hline]bayan arkadaş:serhat, gamze intihar etti,hastanede şu an. Ben:bişicik olmaz.1 hatfaya kalmaz akarsınız gene ortamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 portföy şey abi hani boyle kakolu kekin üstüne vişne sosu dokuyosun ya :D :D abi sen beni yardın Allah'ta seni yarsın (yuhh temenniyeye bak) doğru demişssin çeşitlilikten bahsettiydim ama sen illa kawaks yapalım dersen oda olur bul kawaks olan bi eleman kapısn mamede biliyosun server kurulunca genel server oluyo "sensibble soccer" bilem yapabiliyosun ama "gens" lazım tabe :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rageseer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: HawkEye, 22 Kasım 2005 14:58 tarihinde demiş ki:"sensibble soccer" bilem yapabiliyosun... aslında hic de fena fikir degil hani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar