Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gasp edildik işte..

Fransuxa

Öne çıkan mesajlar

geçmiş o0lsun ya..
biizim de başımıza böle bişi geldi bi arkadasımla ama biz ucuz atlattık kaçabilldik..
tekrar geçmiş olsun..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun umuyorumki sana birşey olmadı...Boşver cana gelceğene mala demiyeceğim...Bunun yerine bunun önüne nasıl geçilir diyeceğim?[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola...
Bunlar da noktalar...
"Sonbahar-kış arası,
Patide depresif havası
Benim gibi eski motorları
Felaket yaktı..."
Dipnot:LF1Hatun for kalp badge
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 23 Kasım 2005 18:23 tarihinde demiş ki:
geçmiş olsun...

sallandırcan bunlardan iki tanesini meydanda bak bakam bida yapabiliyomu oçler

klişe ama gerçek[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

bu kapkaccilari asicaksin hiç beklemeden hemde hatat bu adamalri kapkaca zorlayanlari kendilerini asmamiz icin yalvartacaksin..

gecmis olsun .. Banada yeltendiler eskiden . ben brz sacmaladim ellemediler :)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

arabaya 10 milyonluk benzin almak için benzin istasyonu soyan öyle böyle değil resmen bi 10-20 dk ordaki pompacılarla mücadele eden insanlar olduğu sürece herşey olur(geçenlerde haberlerde izledim) iyi ki canına bişi olmamış.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun,benımde arkadası bıcakladılar ama cok cabuk iileşti yıne aynı arkadas net cafeden aldıgı parayı babasına gotururken(500mılyon) önunu kesmısler cocukta 2 mılyon para verıp zor kurtulmus valla anlamak mumkun deil onune gecıorlar ver lan paraları falan polislere yakalınca abı ben yapmadım falan aglıorlar garip kişiler tekrar geçmiş olsun[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

Büyük geçmiş olsun. Duyunca çok üzüldüm.

Yalnız şunu söyleyim bu iş böyle halledilmeyecek. Kimsenin buna çözüm bulduğu yok hergün insanlar gasp ediliyor veya kapkaça uğruyor artık buna bi çözüm bulunması lazım. İnternetten veya forumlardan kullanıcılar olarak yasal protesto yapabilirmiyiz? Bu konuda bir bilgisi olan var mı?[signature][hline]I gladly obey.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arma, 24 Kasım 2005 11:41 tarihinde demiş ki:
Büyük geçmiş olsun. Duyunca çok üzüldüm.

Yalnız şunu söyleyim bu iş böyle halledilmeyecek. Kimsenin buna çözüm bulduğu yok hergün insanlar gasp ediliyor veya kapkaça uğruyor artık buna bi çözüm bulunması lazım. İnternetten veya forumlardan kullanıcılar olarak yasal protesto yapabilirmiyiz? Bu konuda bir bilgisi olan var mı?

eğer herkes (18 üstü) ruhsatlı silah taşıyabiliyosa yanında (bu kanunen mümkün mü bilmiyorum) alacaksın silahı sonra cıkınca karşına böyleleri göstereceksin ebesinin ....
ama bu seferde ülkede anarşi olur... en iisi sen de bıcak sallıycan sana sallıyana :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

bunların nereden geldiği belli. kopuk ailelerin onlarla bunlarla 5 dklık çiftleşmesi sonucu, mecburen doğurduğu insanlar. ailede ilgilenmeyince ya geberiyorlar yada böyle oluyorlar. çok var bunlardan. bakmayın polis bile ilgilenmiyor. geçen 14 yaşında çocuk bana ne laflar söyledi. kalkıp dövemiyorum. döner bıçaklı abilerinin kimseden korkusu yok. 2 gün nezaret, sonra dışarı. bunlarında farkı ne? 2 arkadaş yapmıştır, birisi üstlenir 2 yıl yatar, hatta 1.nci yılı bitmeden af çıkar geri dönerler sokaklara.

geçmiş olsun nasıl oldu olay anlatırmısın sakıncası yoksa.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...