Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gasp edildik işte..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böle bi memlekette böle iğrenc bi toplumla yasadıgım ıcın gercekten tıksınıyorum yanı allahım sen yardım et rabbim sen tez vakitte temizle şu evlatları memleketımızden yarabbım telefonlan 5 milyon para vardı ustumde gıttı ıste allah sızın basınıza vermesın[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin..

[Bu mesaj Nefr tarafından 24 Kasım 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun...

sallandırcan bunlardan iki tanesini meydanda bak bakam bida yapabiliyomu oçler[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
geçmiş olasun çok üzerinde durulması gereken bi konu senin 5 milyonuna sulanırken ellerinde ateşli silahlarla gezen topluluk bide gün ortasında..
çok geçmiş olsun..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun, hepsini toplayıp yakmak lazım bunların. Emeğe saygısızlık, hırsızlık ve hatta yaşama hakkının ihlali.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
kardeşim büyük geçmiş olsun[signature][hline]iyi Dostlar İc Camasırı Gibidr Daima yanındadır...
///////////////////////////////////////
Daha İyi Dostlar prezervatif Gibdr Daima Korur...
///////////////////////////////////////
daha ii dostLar Viegra Gbidir Duseni KalDırır....
Mesaj tarihi:
allah belalarını versin canına bişey gelmesin bosver.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun üstat.
Öyle aptal bi hale geldik ki ooo dua et canını almadılar diye rahat rahat teselli verebiliyoruz :([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
gecmiş olsun ucuz kurtulmussun, canına dokunmadıkları için şanslisin, 10mluk ceptelefonu için öldürülen insanlar var[signature][hline]"Buraya çöp döken Sayın eşek, görüntü hoşunuza gidiyor mu? Konteynır iki metre ileride!"
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun, polise $ikayet etmi$sinidir umarım.[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
  • Yeni Oluştur...