Informer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 inventory roll back sanırım bu[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2005 evet sadece inventory .. banka hiç ellenmemiş .. ayrıca inventorydeki paralarda duruyo :S sadece eşyalar ve üstümdekiler[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 jony boşuna yuppilemişin sanırım , hala herşey aynı giden gitti kalan kaldı, elimizdekilerin degerini bilelim en iyisi[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EvoLution_Priest Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Gidene ßye ßye geLene Hi :lol:[signature][hline]Name : EvoLution Priest Server : Ares Np : Bizim Kimseye Gösteri$imiz YOK ! Level : 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 gelene git gidene gel demeyiz 8-)[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: CursetH, 23 Kasım 2005 16:37 tarihinde demiş ki: :S dün bi item almışdım silinirse aglarım :D Ne aldıgınıda söle pls :D yada istersen ben sölim ehehe :D[signature][hline]He is uNexpected... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 jony arkadaşımın dediği gibi itemler geri geldi bu durumda ben mozart oldum sanırım Ayrıntılı Bilgi[signature][hline]Name: ::Informer:: Clan: N/A Server : Ares LvL: 66 Nation: Karus Job: Warrior [Bu mesaj Informer tarafından 24 Kasım 2005 06:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 hahhaha :D:D:D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ya itemler felan gelmedi dün bende elixir sattım gelmedi ? veya gelcekmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Cokh Mutlu oldum a.q Benimde Hanguk Sword +7 Totemic Spear +8 Defender lord 6 im gitmişti baktım geri gelmiş ohhhhhhhhhhh[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy -Paticik KO Moderator.l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 said: EvoLution_Priest, 24 Kasım 2005 03:56 tarihinde demiş ki: Gidene ßye ßye geLene Hi :lol: ıyyyyyyyyyyyyyyyyy[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage %17 Np:100k+ Clan:Sacred name changeler geliooooo gelioooo geliooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 eeeeeeeeeweeeeeeeeeeeeeet katılıorum kkr ringg im geri dönmüüüüüüüüşşşşşşşş:)))))))))))))))))))))))))[signature][hline]Clan : _OceaNs_ lidır : nonono sörvır : çipır levıl : 5x nik : AmidoN(banned):hrr: yeni nik : dontDoThat lvl : 5x mesleği : Hunter-Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 günün ilk karınıda cıkardım 450m ye aldıgım totemic speari 800m e sattim :D piyasada kalmamiş olesine koymustum cektiler :D uhua itemlerinizi bankanıza koyun dün sattıgım itemlerin parasını bankaya koymuştum duruyo[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy -Paticik KO Moderator.l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 rapboyz bende aldıgım 350den aldıgım shelli 900'e sattım :D:D:D Ticaret Rulazzzz[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Retry Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Evetişte bu yaa tüm itemlerim geldi. bide admine boşu boşuna saydık ama napalım o anki pskoloji :( Neyse chitin mirage vs. itemlerim geri geldi çoook mutluyum.[signature][hline]Nick: DragonFaste Server: Diez Level: 56 (Ezik) Clan: Malesef Yok Almak İsteyen Varsa Sölesin Irk: El-Morad / RG-Assasian NP: 5xxxx (Tek Başına Zor Oluyor :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 ticaret rulz da az once 999m +7/12 shell vardı bankaya gidip gene kadar kaciridm tühh[signature][hline] Old KO , UO , MU Online Player l oQo l rApbOy -Paticik KO Moderator.l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2005 :D:D[signature][hline]Nick : Khrull Class : Assasin Level : 6x Nation: Karus Server : Diez Np : 10xxx BANNED :( JoNyBLaCks 6x Mage _TikiTo_ [Playing] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar